reklama

Holandia

Ten najwzszy to moj,ten w bialym sweterku to nasza sycyliska wtyczka :cool2::cool2::cool2:.
Aha,w Lichtenstein wszedzi wisza tabliczki " przyjmujemy euro",ale sprobuj je z portfela wyciagnac,strasznie krzywe miny robia :(

reklama
Witam;-)
Missdior
ja studiowalam w lodzi na UL,ale bylo to tak dawno,ze uwierz mi zadnych nazwisk nie pamietam:zawstydzona/y:Po twarzach poznam,bo mam kupe zdjec zwlaszcza z praktyk w terenie,ale nazwiska,jakbym uslyszala to tak,ale sama to nie powiem.Tej specjalizacji to ja tylko liznelam,bo zaszlam w ciaze i studiowalam nadal,ale niestety glownie to lezalam w szpitalu,rodzice stwierdzili ze jak nawazylam piwa,to musze je sama wypic czyli zero pomocy juz po urodzeniu dziecka ,wzielam urlop dziekanski,ale nie wrocilam,mimo,ze wszyscy szli mi na reke na uczelni,nie dalam rady.
Mam do was pytanie,czytalam sobie to forum od poczatki i natknelam sie na osobe ewa lodzkie,ktora mieszka w Rotterdamie:happy:,moze macie jakis z nia kontakt,bo fajnie by bylo od czasu do czasu spotkac sie na kawce,tymbardziej,ze pochodzi z lodzkiego,nie wiem tylko czy wojewodztwa czy z samej Lodzi?Pisze na priv,ale nic:-(

Wyswietla wam sie reklama Ecco na forum ogolnym BB?Weszlam na ich strone i jeeeeejku,super buty maja w jesienno-zimowej kolekji,bardzo mi sie podobaja:tak:Wlasnie myslalam o zakupie nowych butow a tu masz!

Tulipanek :)
Ja konczylam geografie na UAM,bylo to rowniez jakies tysiac lat temu,pan od planowania przestrzennego zajmuje teraz bardziej lukratywne stanowisko,hehehe,jest mianowicie prezydentem Poznania :szok:. Czyli jak widac po geografii da sie robic wszystko.

Dziewczynki,znikam,bo ladna pogoda ,czeka na mnie hamaczek w ogrodzie :D

A mnie sie zadna reklama nie wyswietla :(

Paulina to, co planujesz na urodziny Amelci to prawdziwa uczta :szok::szok:: bufet salatkowy, de vo-costam, schaboszczaczki...az slinotoku dostalam :-p:tak: Podziwiam twoje talenta kulinarne :tak: i checi :tak::-D

U mnie w niedziele tradycyjnie pojawia sie tesciowie i szwagierki z rodzinami ;-)
Co do menu to na stole pojawi sie najpierw tradycyjna appeltaart rodem z Hemy ;-) do tego kawa lub herbatka wedle zyczenia :-D Potem kolej na chipsy, orzeszki, tosty lub bagietka z serami typu Brie itp. do tego pifffko, winko lub soczek. A na koniec na cieplo minipizze produkcji Dr Oetkera ;-):-):-p Jednym slowem rozkosze podniebienia :-p:-p
I taki schemacik obowiazuje kazdego roku i u mnie i u kazdego czlonka rodziny meza....choc przepraszam maz jednej ze szwagierek czasem sie wylamuje i robi imprezke typu high tea w jakiejs brasserie :cool2::cool2:

Nie,to napewno nie moj Missdior,bo tamten to wciaz gnebi:-D
Ale mi Ma-Rita narobilas smaka.Unas dzisiaj chinszczyzna,wlasnie maz poszedl.Te ciasta z Hemy sa rzeczywiscie takie dobre?Bo moja znajoma tez tam namietnie kupuje i sia zajada.

Wytoczylam sie z hamaka :)

Moje dzieci uwielbiaja aardbeien of appelstukjes z Hemy (takie male pudeleczka z Jip&Janneke) .Tylko ze u mnie najblizsza Hema jest w Hasselt :(

Zazdroszcze wam tych skromnych przyjec.Tu cos takiego nie przejdzie,musi byc jak w Polandzie,uginajace sie stoly:dry:,grrrrr...

Jeszcze a propos tych tanich linii lotniczych z Holandii do Polski - jednak jeszcze jedno połączenie sie ostało: Eindhoven-Kraków z Wizzair.
Chyba, że oni też zwiną się przed Świętami.....

reklama
tulipanek ewa lodzkie chyba jest w PL i coś wspominała, że nie będzie miała dostępu do kompa, ale już długo się nie odzywała, więc nie wiem czy tak długo jest w PL.
ewa lodzkie odezwij się....czekamy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry