reklama

Holandia

Aneta,moze wypada sie pokazac,ale tak mowic jak napisalas to napewno nie wypada:no:U mnie niestety podobne klimaty,szkoda gadac.Ja mam spokoj,bo moja tesciowa jak jestesmy w Polsce i moglaby wziazc starszego do siebie na pare dni jako ta kochajaca babcia,tak do cale rodziny gada,ze ja opuscilismy ...,to zazwyczaj ma jakas straszna infekcje,albo udaje,ze nie pomyslala.No akurat z tym ostatnim to sie moge zgodzic:-D

reklama
Ja się polecam jako pedagog specjalność opiekuńczo-wychowawcza (i hospicyjna):-D:-D:-D, tylko troszkę daleko będę miała do pracy:-D:-D:-D.
jolka. jolka chyba mąż Cię słabo grzeje tzn. ogrzewa jeśli Ty non stop chorujesz:-D:-D:-D - oczywiście żartowałam:tak:.
tulipanek czy wszystkie teściowe są takie złe:-( czy my tak trafiłyśmy???
Moja chętnie zostaje z małym (mały nie był już u niej na cały dzień z rok albo dłużej), ale ona ma dziwne metody wychowawcze co mi nie odpowiada tzn. wszystko robi po swojemu a nie tak jak ja małego uczę!!!:angry::angry::angry:

jolka. jolka chyba mąż Cię słabo grzeje tzn. ogrzewa jeśli Ty non stop chorujesz:-D:-D:-D - oczywiście żartowałam:tak:.
No cos w tym jest, Aneta, cos w tym jest... Po narodzinach dziecka troche nam sie zmienila dynamika w malzenstwie, ze sie tak oglednie wyraze...
Moja tesciowa jest okej, troche niepotrzebnie duzo gada, ale nie przesadza z wtracaniem sie i bez wahania zostawiam z nia dziecko.

Paulina - pisalas, ze mozesz podzielic sie Krecikiem, to ja Ci napisze co mam a Ty mi powiedz czy masz jakies inne Kreciki:-)
Mam 2 plytki z polskich gazet: jedna zatytulowana "Weekend Krecika" a druga "Koncert Krecika" i mam tez 2 DVD belgijskie z nastepujacymi tytulam:
Krecik:
i telefon
i buldozer
zegarmistrzem
i zapalki
i dywan
i karnawal
chemikiem
fotografem
na pustyni
w miescie
i parasol
i jez
i kauczuk

Dziewczyny a zagladacie na jakies holenderskie fora dzieciowe ? Znacie jakies fajne?

Synek zasnął dziś wyjątkowo późno ponieważ jutro nie idzie do przedszkola (wymieniają okna i prosili rodziców, aby dzieci zostały w domu jeśli jest taka możliwość), nareszcie się wyśpię:-D:-D:-D, nie muszę wstać przed 7:-):-):-).
Moja 18letnia siostra jest w ciąży:szok::baffled::baffled::baffled::szok: i chyba nie ma zamiaru poinformować o tym rodziców (ona nie wie też, że ja już wiem). Miała być matką chrzestną dla mojej dzidzi, a kobiety w ciąży się nie prosi na matkę chrzestną:baffled::baffled::baffled:.

Cześć !
I jak tam Aneta, rzeczywiście udało Ci sie pospać dziś dłużej ?
Moje dziecko obojętnie jak późno idzie spać wieczorem, to rano budzi sie mniej więcej o tej samej porze, tylko lepiej lub gorzej wyspane ;-).
A dlaczego kobiety w ciąży nie prosi sie na matkę chrzestną? Taki przesąd czy wymóg Kościoła? Nigdy wcześniej sie nie spotkałam z taka opinią.
A ma jakiegoś poważnego chłopaka, ta Twoja siostra, tzn. takiego na serio, nadającego sie do stałego związku ?

Dziendoberek :-)

Aneta no to gratulacje dla przyszlej cioci :tak: Mam nadzieje, ze siostra ma jakiegos powaznego chlopaka i ze wszystko im sie ulozy.

Co do tego, ze ciezarnej kobiety nie prosi sie na chrzestna to rzeczywiscie durny zabobon :tak: Nie wierz w takie pierdoly.

A co do tego zabobonu to mowia, ze dziecko chrzestnej (to w brzuchu) odbierze szczescie temu chrzczonemu, albo odwrotnie :baffled: nie wiem dokladnie jak tam to jest....Oczywiscie to bzdura do potegi :szok::szok:

reklama
Kurnia le znowu dałyście czadu z postami, nie da rady tego na spokojnie strawić;-)
Poczekam aż mała pójdzie spać i z kawusią Was oczytam...a potem cosik skrobne.
Narazie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry