reklama

Holandia

Mnie tu telepie, prosić, ładnie mówić nawet kawkę postawić a ten idiota lata mi po schodach jak słoń, napierdziela non stop w tej łazience a przez telefon to nie gadał tylko krzyczał......oj bym zapomniała podśpiewuje sobie.....niech mała się obudzi markotna to mu pokaże :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kinia- pewnie sobie już nas odpuściłaś skoro zafasolkowałaś....jak fluidki matek były potrzebne to z nami pisałaś a teraz ...... oj nie ładnie :no:

reklama
Pola 30 dzięki:tak:. Ja także uważam, że mimo incydentu z tym alkoholem Kwachu był najlepszym prezydentem. Kaczora jak słucham to mnie....:growl::growl::growl:.
Paulina tylko wsółczuć takich robotników:no::no::no:.

A ja uwazam,ze lepszy robotnik stukajaco-tupajacy niz taki na ktorego sie miesiacami czeka,zeby sie laskawie zjawil.Doceniajcie,ze jest i wali mlotkiem.My czekamy juz wiecej niz pol roku na fachowca od czyszczenia pieca co.Dalismy mu czas do konca pazdziernika.:wściekła/y::wściekła/y:

Witam wieczorem :-)

Jestem padnieta i zdycham z glodu :baffled: Pizza juz w piekarniku, wiec krotko sie wypowiem, ze jak dla mnie Kwas byl OK. Tak jak pisala Pola, przynajmniej jakos nas reprezentowal (wylaczajac kilka ekscesow z napojami wyskokowymi ;-))
Spadam na pizze.

Dobrej nocki :-)

NO TO KURNA JESTEM spac przez was nie moge,tak mi wypominacie flujdki :zawstydzona/y:A prawda jest taka ze ja juz nie moge tak bardzo po nocach urzedowac,bo poprostu mi sie oczodoly zamykaja.Pracuje 25h w tygodniu ale godziny francowate,mimo ze sie nie narobie to padam na pysk jak wracam do domu.Podczytuje was,tylko jakos takos mi zeszlo na odpisanie.Nooooo sorry :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry