aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dzień dobry a raczej dobry wieczór
.
Synek chory

, wymiotował dziś chyba z 5 razy:-
-
-(, krzyczał z bólu brzucha, a jak podałam mu syrop przeciwbólowy to w sekundzie zasnął mi na rękach i tak już śpi od 17stej. Pewnie grypa jelitowa...,mam nadzieje, że jutro będzie lepiej

.
Dobranoc
.Synek chory

, wymiotował dziś chyba z 5 razy:-

.Dobranoc

). Mam podawac duzo plynow, zeby maly sie nie odwodnil. Goraczki nie ma, apetyt dopisuje, tylko co z tego, kiedy piec minut po wypiciu butli mleka chlusta cala zawartoscia zoladka :-(
:-).

.
.To znaczy nie my osobiscie - juz tlumacze .Moj tesc ma wielkie gospodarstwo i wlasnie dzisiaj rano zadzwonili,ze moga zaczac kosic.Zeby bylo fajniej,zepsul sie traktor (jeden z dwoch) i wszyscy dostaja jasnej cholery.Nas to niby nie dotyczy,bo tesciom pomaga starszy brat meza,ale jak cos sie dzieje,to dzwonia do nas i sie wyzalaja,kurcze,no i jak tu pomoc,chyba tylko wysluchac.Fajnie dla chlopakow,ida po poludniu zbierac to co zostalo na polu dla naszych 2 kur(ciekawe czy lubia kukurydze?),bedzie zapasik na zime i sie chlopaki na swiezym powietrzu wylataja.
no,no,fiu,fiu ...
maja jakas wyprzedaz, a i na kawke mozna tam pojsc, moze zrobie sobie babskie wyjscie z corka