reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

lekarz mi powiedzial zeby nie dawac... bo org bedzie sie wolniej bronil, ale w nosie. 2 dni dostal a dzis bez goraczki :))))

reklama
Hej...

Carinio mam nadzieje ze już macie z górki...:cool2: i będzie coraz lepiej!
My dzisiaj z Ernim zaliczyliśmy narkoze dentystyczną - wszystko poszło jak z płatka, i już jesteśmy w domu....:tak:
Mam też nowego coach'a od języka /za darmo/ własnie skończyliśmy pierwszą lekcje konwersacji...:-D no teraz wiem że sie ucze! Niezły z niego dziadek - tak ma ze 65lat- super poczucie humoru i...zwie sie PIET! :-):-):-):-)
Uciekam zaraz po Karinke do szkoły,,, miłego popołudnia laski!

Anetko a jak tam twoja szkoła?:confused: bo ty Karola zaczynasz dopiero w czerwcu tak?:sorry2:

mam małe pytanko... Czy wiecie może w jakich sklepach można dostać taki ochraniacz pod pas do auta na brzuch dla ciężarnej? Jedziemy autem w czerwcu z mężem na wakacje i bardzo by mi się coś takiego przydało, a w dzieciowych sklepach nie mają.

mam małe pytanko... Czy wiecie może w jakich sklepach można dostać taki ochraniacz pod pas do auta na brzuch dla ciężarnej? Jedziemy autem w czerwcu z mężem na wakacje i bardzo by mi się coś takiego przydało, a w dzieciowych sklepach nie mają.

PRENETAL ja widziałam i w HEMA chyba....

witam
śmiem donieść ze wczoraj stałam się właścicielką 100m domu z ogrodem i............30letniego kredytu:sorry2: wczoraj pierwsze zakupy czeka nas mały remont chociaż dom w bdb stanie Dziś wracam do Pl do dzieci a przeprowadzka koniec miesiąca No i klamka zapadła:szok:

dziewczyny prawdą jest ze ponad 3latek może isc do szkoły do pierwszej grupy tylko na krócej? Mąz rozmawiał ze Holenderką i tak mu powiedziała Wtedy moje dzieci poszły by od wrzesnie razem do szkoły tylko Alicja krócej a od stycznia(wtedy ma 4 urodziny) juz normalnie?????????????????????

jak przyjadę będę wymieniała Alicji fotelik na większy Jakby jakas mama chciała fotelik 9-18 Maxi cosi priori XP różowy w bdb stane z pokrowcem frotte na lato proszę dać znać Cena do obgadania

bry...

aOLA no to GRATULUJE domku....:tak::-)
Co do szkoły to; po ukończeniu 4 roku dziecko idzie do grupy 1/2 i nie jest to we wrześniu ale w miesiącu jaki dziecie obchodzi urodzinki.:tak:
Mój Erni zaczął 16maja bo sie w maju urodził...hmmm nie słyszałam żeby 3 latka tam wpakowali...:confused: - dzieci do ukończenia 4 r.ż. są w KINDERKOBER albo innej instytucji jaki rodzic sobie wybrał...;-) Trzeba dziecko też troche wcześniej zapisać do tej szkoły czy to już macie też za sobą?:sorry2:
Z dumą oświadczam że mój synek wczoraj skończył 8mies..:szok::-D:cool2:
My dziś wybieramy sie do Tilburga...
Miłego dnia 4all!!!!!

Ola gdzie ty mieszkasz ?? bo chyba daleko odemnie a konkretnie mi chodzi o ten fotelik ....tylko ja musze miec teraz mocno lezacy jeszcze bo jak jade do Pl to młoda jeszcze dosc duzo spi a w tych noweczesnych fotelikach jest pozycja " lezaca ' prawie siedzaca bo jak ogladalam w sklepie to bylo nieciekawie.
wyslij mi cene i reszte info na priva !!
Pozdrawiamy mamusie w sloneczny dzien !!

OLA gratuluje zakupy rowniez !!!!!!!!!!!
a co do szkoly to zgadzam sie z poprzedniczka !!

A NASZA CORCIA MA W NIEDZIELE ROCZEK !!!!!!!!!!! ZAPRASZAMY FORUMOWE CIOCIE NA TORCIKA !!!!!!!!!!!!!!! KTO CHETNY PROSZE O WIADOMOSC !! CHETNIE SIE SPOTKAMY I POZNAMY NARESZCIE !!!!!!!

reklama
Hmmm...torcik mniam,mniam:-D:-D:-D:-D chętnie bym spałaszowała ... ale niestety pozostanie mi tylko wirtualna degustacja!:tak:

Za to mogę was poczęstować torcikiem mojego Erniego i...kawe dorzucam!:-)

Załączniki

• ty.jpg
    ty.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCF4546.jpg
    DSCF4546.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry