• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniu super stroje dzieciaczków wyglądają bombowo!!!
Mamo Mikołaja ja mojej Julci nie zmuszam jakoś na siłę zeby sikała na nocnik ona sama chętnie siedzi a ze teraz jest ciepło to moze chodzić w samych majtkach ale jak się zsika na podłogę to nie ma tragedii ona się srasznie cieszy jak zrobi siusiu na nocnik i wszyscy biją jej brawo potem idzie ze mną wylać siski do sedesu dla niej to wielka atrakcja :tak::tak::tak::tak::tak:ona wogole jakoś szybciej kuma niż Dawid juz dużo słówek mówi i ogólnie jest grzeczna jak jest sama bez Dawida bo przynim to i ona szaleje ostatnio nauczył ją wchodzic na kanapę:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobry wieczor
Ja jestem ciekawa jak z moim Daanem pojdzie jezykowo, narazie wszystko rozumie w obu jezykach teraz zaczal troche mowic ale wiecej po holendersku jak po polsku i sa to tylko pojedyncze wyrazy :-) w sumie to i tak jestem zadowolona ze wogole zaczal cos mowic.Staram sie z nim duzo rozmwiac ale pewnie to za malo, musze szukac tutaj w okolicy polskich mam z dziecmi, no i w Eindhoven mamy polska szkole ale to dopiero od 4 lat.
Aniu trzymam kciuki, kiedy bedziesz cos wiedziec????
Aneta a w tej pracy to musisz wszystko robic tak jak pielegniarka???? zastrzyki czy cos w tym stylu tez musisz robic???
Agnes chlopaki to juz chyba sa takie zboje ;-):-) ja z moim tez czasami nie daje rady

Bry...

Dziękujemy za wszystkie komplementy....
Gosiu do 2 tyg bede wiedzieć TAK czy NIE

Załączniki

• imagesCAMUS2I6.jpg
    imagesCAMUS2I6.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 42
Dzień dobry!!!

Ale w Polsce dzisiaj pogoda zimno ,pada :szok::szok::szok::szok:od jutra ma być cieplej ale my będziemy juz jutro w Holandii:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Aniu w takim razie trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

miłej soboty przedemną jeszcze dokończyć pakowanie jak ja tego nielubie:szok::szok::szok::szok:

Witam wszystkie mamy,

życzę miłego dnia i idę po kawkę (słabą, nie krzyczcie, że nie wolno w ciąży :) )

Mumia ja kawkę prawie cały czas piłam /pomijając miesiące na początku bo nic nie mogłam o intensywnym zapachu:baffled:/ senseo z mleczkiem albo rozpuszczalną ,...mniam!
A my wczoraj do domu przytargaliśmy 16 pudełek malin - rozdawali za DARMO:szok: po kosmicznym przyjęciu... więc upiekliśmy dzisiaj malinowe ciasto!:-D a reszte dzieciaki pałaszują...;-)

Agens miłego pakowania i ...szerokiej drogi!!!!

Załączniki

• ck.jpg
    ck.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 44
Ania, sadystko! :-D
Przez to zdjęcie w załączniku poleciałam od razu do lodówki. Na szczęście znalazłam tam resztki kruimelvlaai z alberta. To nie to samo co ciacho swojej roboty i to jeszcze z malinami ale zawsze! Matko, jeszcze tydzień do rozwiązana, a ja dalej mam zachcianki, hihihi

ania, sadystko! :-d
przez to zdjęcie w załączniku poleciałam od razu do lodówki. Na szczęście znalazłam tam resztki kruimelvlaai z alberta. To nie to samo co ciacho swojej roboty i to jeszcze z malinami ale zawsze! Matko, jeszcze tydzień do rozwiązana, a ja dalej mam zachcianki, hihihi

:-d:-):-d:-):-d:-):-d:-):-d:-)

hejka
jestem podczytuje ale czasu brak Mam 2 tyg na zakupy do domu tzn firanki dywany dodatki W hol bedzie mi ciezko wyrwac sie na zakupy wiec chce jak najwiecej tutaj kupic
ide meczyc dalej allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry