Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do plastyka na dabrowskiegoAnna jez również witaj, miło kogoś z okolic spotkać, a do którego liceum chodziłaś?
no dziś to masakra była, niemożna wytrzymać, teraz dopiero zaczyna coś grzmić, może dłużej popada
miłego wieczorku!
Hej witam Was
Mam na imię Natalia i jestem mamą 2,5 letniego Beniamina...
Ma do Was pytanieMój parter od 2 lat mieszka i pracuje w Niemczech... od paru miesięcy próbuje Nas ściągnąć do siebie, ale firma stwarza strazne problemy... od kilku tygodni rozważamy wspólnie zmianę miejsca pracy z Niemiec na Holandię
... i tu moje pytanie może któraś z Was ma męża/ partnera pracującego na rusztowaniach ( K. mówi biegle po angielsku i niemiecku, robi wszelkie dokumentacje w obydwu językach; jest brygadzistą itd ) chcę zapytać co sądzicie o możliwościach na pracę w Holandii i jak najszybszego sprowadzenia tam Nas ( chcemy najpóźniej być razem końcem roku ponieważ nas synek strasznie przeżywa brak taty ... a na ostatnim zjeździe ciągle powtarzał K. że w PL jest dom Benia i Mamusi a Tatuś ma już jechać sobie do swojego domu i tak dalej i tak dalej )
Z góry wielkie dzięki za pomoc))) MUA :*