reklama

Holandia

Dzień dobry, ja tak zapracowana że czasu brak :). Na szczęście dziś skończyłam pracę wcześniej, ponieważ musiałam na miasto wyskoczyć. Mój M szczęśliwy chodzi, zadowolony z prezentu urodzinowego i tortu. Nie spodziewał się aż takiego :). Miło widzieć zadowoloną osobę, gorzej słuchać zazdrosnych osób.

Aniuhaven dziecko głodne miałaś a ty spałaś, od małego umie sobie już radzić :)

Agnes zdrówka życzę

Clauditka witaj na forum

reklama
Dzień dobry, ja tak zapracowana że czasu brak :). Na szczęście dziś skończyłam pracę wcześniej, ponieważ musiałam na miasto wyskoczyć. Mój M szczęśliwy chodzi, zadowolony z prezentu urodzinowego i tortu. Nie spodziewał się aż takiego :). Miło widzieć zadowoloną osobę, gorzej słuchać zazdrosnych osób.

Aniuhaven dziecko głodne miałaś a ty spałaś, od małego umie sobie już radzić :)

Agnes zdrówka życzę

Clauditka witaj na forum

Robale STO LAT dla twojej drugiej połówki!!!

bry
Dziewczęta powiedzcie mi gdzie jeszcze można łowić rybki na kutrze, babka mówiła nam ze jakaś miejscowość na S dokładnie nie pamiętam tej nazwy

witam!!!!!!!

dziewczyny co można kupić dla faceta na urodziny czekam na propozycje ;-);-);-);-)i jeszcze dla 5 letniej dziewczynki:tak::tak::tak::tak::tak:

w końcu słońce :-):-):-)
a ja właśnie przytaszczyłam z Polski akwarium i teraz je urządzam jutro jadę po rybki bo Dawid mi już nie daje zyć kiedy będą te rybki:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry