Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej Igi!!!
Jak dojdziesz do siebie to ja się wproszę do Ciebie, ale na razie poczekam jeszcze.Wróć do "normalności".
Tutejsza służba zdrowia doprowadza mnie do szału!!! Moje cesarskie cięcie nie jest pewne jeszcze na 100% oni muszą jeszcze podyskutować ze sobą)) za dużo czasu Ci lekarze tu mają!!! Dziś byłam na konsultacji u anestezjologa w sprawie cięcia, oczywiście przedstawili propozycje ale też musi jeszcze przedyskutować to ze starszym kolegą!!!
Beznadzieja!!!
I tak mnie trzymają w niepewności, mimo że kardiolog ustalił ze ciecie.

z tego wszystkiego mi sie przypomnialo ze ja tez mam gdzies nastepna wizyte i polecialam sprawdzic do ksiazeczki Victora... na szczescie to dopiero 24listopada

Wszystkie moje dzieic urodzily sie duze /4-4,60kg/ - ze czasem to z tesnota patrzylam na takie male szkrabki w innych wozkach... ale najwazniejsze ze dzieci zdrowe i sie dobrze rozwijaja...
i goraczke maja...wiec ciekawe co za noc mnie czeka... Na szczescie jutro wolny dzien od szkoly wiec sie moze wykuruja...
:-)
Ale najgorsze jest to ,że jedynki mnie do dzis bolą i boję się że mi wypadną