Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W Amsterdamie na razie tak szarawo, ale nie leje, więc już coś;-) Janek dzisiaj bardziej zaspany, pewnie też przez pogodę, ale i po wczorajszych przygodach. Postanowiłam troche ogarnąć mieszkanie i jak moja imienniczka, Baba Jaga latam na miotle po mieszkaniu;-)
Mam pytanko w sprawie kosmetyków dla Maluszka. Kraamzorgowe polecały mi firmę Weleda jeśli chodzi o kremy, balsamy i oliwki, bo naturalne i ziołowe. Do kąpieli Balneum....a co stosujecie do mycia włosków? Na razie Janek ma ich nie za dużo, więc podobno samo Balneum wystarczy, ale jak urosną to jaką firmę polecacie? W zestawie proponowanym przez Weledę nie widziałam szamponu. Zwitsal mi odradzano. I czym smarować buźkę, bo mój Maluszek też ma suchą tam skórę?
Z tych dostępnych w NL Balneum polecam, wypróbować możesz, napewno nie jest gorsze od Zwistala a być może nawet lepsze...Czytalam co piszecie i sie zastanawiam czy nie zmienic kosmetykow...bo wlasnie uzywam Zwistala od poczatku i wszystko mam tej firmy,...ale na jaka zmienic,,,,bo moze dlatego ma Alex jakies uczulenia co chwile!!!!:-)
Czytalam co piszecie i sie zastanawiam czy nie zmienic kosmetykow...bo wlasnie uzywam Zwistala od poczatku i wszystko mam tej firmy,...ale na jaka zmienic,,,,bo moze dlatego ma Alex jakies uczulenia co chwile!!!!:-)
Cześć
Michał mi wczoraj warge rozbił ,wyglądam jakby mi ktoś porządnie przyłożyłAle najgorsze jest to ,że jedynki mnie do dzis bolą i boję się że mi wypadną
Pogoda się popsuła więc my dziś tylko na rowerek...
miłego dnia