Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz juz jest lepiej akurat do srody sie calkiem wykuruje bo ide do pracy

bo my wlasnie zaczynamy tygodniowe-blogie lenistwo dzieki tym wakacjom jesiennym...

Mi też jakoś tak szybko weekend zleciał...choć tutaj jak na razie nie pracuję, to jednak da się odczuć, że jest weekend. Mąż w domku, troche odciąży przy Maluszku.
A niedługo zostajemy sami, bo mąż wylatuje na delegację w środę i wraca dopiero we wtorek...czyli 5 dni siedzimy sami z Jankiem.
Kurcze odradzam wszystkim kupowania tańszych pieluszek produkcji Albert czy Etos...słabiej wchłaniają, a co ubiorę to ciuszki do prania. Nie wiem czy źle je zakładam, czy Janek ma tak dużą "produkcję", ale prawie zawsze coś pocieknie. Wracam do sprawdzonej marki Pampers.
bo byl taki moment na promocji paczka pieluch kosztowala 5euro - czyli smiech...
AH tez lubilam nie wiem dlaczego u ciebie tak odmienne zdanie...
moze faktycznie zle zakladasz....;-) A Pampers to wiadomo...pampers... tez uzywam obecnie chociaz juz na zmiane z innymi...:-)

!!!Bo nie ma w niej nic wartościowego(sam tłuszcz i cukier) -tym bardziej w białej!!!Uważam że cukier to "biała śmierć". Ale muszę przyznać się że sama czasami zjem trochę-w ciąży mnie tak nachodziło np. na nutelle
. Swojego męża też zawsze karcę jak je-najlepiej żeby nie było w domu bo zaraz wszystko zniknie w jego buzi.