Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam ten sam problem z moim M,dlatego jeszcze nie ochrzcilismy Alexa,ja chce zeby byli rodzice chrzestni no i moze dziadkowie,ale dla mnie nie jest to konieczne!!A moj chcial zeby jego brat z zona i dzieckiem tez przyjechali,,,,nie wiem gdzie by spali,ale juz mu to powoli przechodzi.Nie wiem jak u Was ale u nas na chrzciny nie robilo sie wielkich imprez i dlatego ja tez nie chce,z kolei u mojego M to w restauracjach sie robi impreze.Ja uwazam ze lepiej cos dziecku kupic za te pieniadze!Ale kazdy robi jak chce!!!Iskierka,moze Twojemu M tez przejdzie,jeszcze troszke czasu do sierpnia,ja z moim M tez walczylam w tej sprawie dlugo,chyba od polowu ciazy,a teraz po roku powoli zmienia zdanie!!Dziewczyny, hormony w ciąży buzują jak nic. Ja się własnie popsztykalam z moim mężem o.... listę gości na chrzciny, które mają być - uwaga - 18 sierpnia. Generalnie chodzi o to, że ja zamierzam zaprosić oboje dziadków (4 osoby) + chrzestnych (2 osoby), którzy na szczęście nie mają jeszcze rodziny ani partnera. Natomiast mój szanowny małżonek zamierza jeszcze zaprosić swojego brata z żona i 4 dzieci (12, 10, 6 i 3 lata)
Nie patrzy na to, że nie tylko nie mamy ich gdzie ułożyć spać, w pobliżu nie ma żadnego hotelu (a nawet jakby był to przecież kosztuje), mamy tylko 1 ubikacje i jedna małą łazienkę, nie mam miejsca na rozłożenie materaców na podłodze....
Nie wspomnę już o tym, że do kościoła mam 45km i będą tylko 2 samochody...
Nie pomyślał, że przecież nas też już będzie 5 osób w tym niemowlę...
10 dorosłych osób + 7 dzieci na 64m2....
To chore jakieś...
Chce mi się płakać ze złości, bo on nie potrafi powiedzieć bratu NIE. A przecież może go do nas zaprosić w innym terminie i będzie to z pożytkiem dla wszystkich....
Napisałam, że się posprzeczaliśmy, ale w rzeczywistości było tak, ze ja mówiłam a on się coraz bardziej wkurzał i zamiast mi sensownie odpowiedzieć to się naburmuszył i teraz siedzi taki przed TV...
Weekend będzie ciężki...![]()
Kochane ja dzisiaj tez tak szybkoLucy przyszla na swiat wczoraj o 14.20 i wazy 3280 kg i jest zdrowa jak rybka
i musze to dodac ze jakby nie moj to chyba bym nie dala sobie rady... polozne niby twierdzily ze jak na pierwsze dziecko szybko poszlo i wogole super ale jak dla mnie jestem w szoku ze tego dokonalam
porod w domu polecic moge smialo, polozne byly dwie plus pani z kramzorg, bardzo mile i pomocne, ale to wiecej opisze jak bede miala chwilke
teraz musze nacieszyc sie moja ksiezniczka
![]()
Dziekuje za to ze 3malyscie kciuki![]()

U nas jest mniej sniegu
ale balwan wczoraj zaliczony