Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aniahaven super zdjęcia, no i jak dużo śniegu u was, u mnie niema tak wiele. A my chorzy więc nawet na spacer nie pójdziemy. anp pochwal się jakie autko sobie kupiłaś? ja też bym chciała mieć swoje, mamy duże auto kombi a ja świeżak jestem i ciężko mi się jeździ takim obszernym i długim autem, chciałabym coś małego
anp, ja polecam raz jeszcze do ciałka maluszka balsam Weleda. Używam tej firmy jeszcze szampon i oliwkę. Do kąpieli mam Balneum, a do twarzy z Polski Lipobase i na bardzo wielki mróz Dermobazę (poleciła mi kiedyś AnnJ).
Na bardzo suchą skórę, u Janka są takie 2 miejsca na stopach, stosuję Vaselinecetomacrogol (polecili mi w CB), ewentualnie można jeszcze 2 inne wersje Vaselineparaffine lub Vaselinelanette....do dostania tylko w aptekach.
U nas też śniegu napadało a rano było minus 14
zakupki zaliczone a dzisiaj zaszalalam wydałam chyba z 400 euro masakra teraz jeszcze została mi sałatka do zrobienia i wekend
20LUCY12 Gratuluje Myślałam o Was wczoraj! Ciesze się, że masz już Małą obok siebie
Sencilla Dziękuje bardzo. Heh dostaliśmy powiadomienie, że będziemy dostawać dofinansowanie na ubezpieczenie i była właśnie informacja, że pieniądze będą nam wpływać na nr konta, który jest nie nasz. Sprawdziliśmy z Moim Kubą jaki nr rachunku podawaliśmy firmie, która załatwia Nam dofinansowania i okazało się, że my podaliśmy dobry a firma Mojka.nl podała zły nr rachunku i się zastanawiam czy to jakiś wałek i ktoś z firmy Mojka chce sobie dorobić hehehe.Dzięki jeszcze raz Musimy to ogarnąć w takim razie
Dobrej nocy dla Was
Witam weekendowo
I mamy nowe forumiatko :-) Lucy GRATULACJE !!!!!!! Niech sie corcia zdrowo chowa i ty tez szybko wracaj do zdrowia.
U nas tez tyle sniegu, rano Daanek byl z tata na sniegu i pozniej myslalam ze go jeszcze namowie na przejazdzke ale juz nie mial ochoty. Wogole ostatnie pare dni jest jakis taki spiacy i zmeczony w ciagu dnia, nie chce jesc, nie wiem co mu jest......
A ja mam wolne do piatku bardzooooo dlugi weekend jupiiiiiii