reklama

Holandia

Ja wlasnie leze z laptopem w lozku:) Czuje sie fatalnie boli mnie brzuch caly dzien chcialbym juz urodzic i miec juz to za soba. Jutro ide do poloznej moze sie czegos dowiem nowego :)

reklama
Drogie mamy mam pytanko co polecacie do nawilzania sluzowki nosa u niemowlaka? Mam w domu tak suche powietrze ze szok:szok: i mojej malej tak ciezko sie oddycha i az slychac ze ma pelen nosek.

A co do porodu i opieki nad ciezarna w nl to jestem bardzo zadowolona! Mialam super polozne przez cala ciaze a i na polozna szpitalna nie moge narzekac byla bardzo sympatyczna i konkretna z tego co pamietam :-D

Aniahaven ee tam jakbyś pobiegała tydzień to byś się uzależniła i zaczęłabyś biegać :) Ja dziś po raz pierwszy zrobiłam dwa razy trasę, którą do tej pory robiłam raz. Ale oprócz tego, że miałam spida mega to jeszcze na dodatek duuużo siły po 2dniach przerwy :)
Doris sól fizj. i dodatkowo mokre ręczniki na kaloryfer!

Dziewczynki mam pytanie. Staraliśmy się z moim Kubą o dodatek na mieszkanie, ubezpieczenie i Miśkę w listopadzie 2011. Dostaliśmy rozliczenie za rok 2011 od września do grudnia. Czy na rok 2012 musimy na nowo złożyć wnioski o te dofinansowania!?!?!?!?!?!
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

7axe7, powinni Ci to automatycznie przedluzac z roku na rok, my raz sie postaralismy i za kazdym razem to automatycznie sie przedluza.
Anetka, powodzenia! odpoczywaj. Przepraszam, ze jeszcze Ci nie odpisalam szerzej na maila, ale ja ciagle zaganiana.. na dodatek jutro przyjezdza rodzina mojego meza (2 dorosle osoby plus dwojka malych dzieci) na kilka dni i mam rece pelne roboty...:szok::laugh2:

reklama
Sencillaa moj maz jutro wezmie to do pracy to moze sie dowie czegos wiecej, ale dziekuje narazie daj sobie z tym spokoj :)
Ja tez odpoczywam aktywnie od rana na nogach ciagle kursy do szkoly z Kuba, ale dzisiaj nastapil kryzys i zaleglam w lozku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry