• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

U mnie domowe sposoby na przeziebienie to syrop z cebuli podobno pomaga ja go osobiscie nienawidze ale moj maz pije. Ja preferuje syrop z burakow nawet dobry bo slodki :-)

reklama
Mmmmmmm, uwielbiam syrop z cebuli :-D
Ja dziś miałam wizytę u lekarza, wreszcie obmacał mi brzuszek i nawet stwierdził, że dzieciątko nie jest schowane w okolicy kręgosłupa, ale w coraz bardziej widocznym brzuszku. Serduszko mu bije idealnie, miarowo. ja tez mam wyniki dobre, ciśnienie książkowe, badanie krwi wyszło idealnie tylko waga... chyba była zepsuta bo wskazała 80,4 KG:szok:
Kolejna wizyta za 4 tygodnie, a w miedzy czasie czeka mnie usg.
Krokiety nam wyszły idealnie, a narobiłyśmy ich tyle ze jeszcze się zamrozi i będzie na zapas.
Musze przyznać że pomimo pomocy córki to się dziś napracowałam przy tych krokietach, bo dwa różne farsze robiłam no i jeszcze na odkurzaczu musiałam "polatać". Moja zmywarka też pracowała na pełnych obrotach, aż dwa razy.
Za to teraz mam herbatkę z cytrynką i duuuużo wolnego czasu:-D

Nie za wcześnie???:-D
Wszystkie poszłyście spać i ja teraz nie mam z kim poklikać... A spać też mi się nie chce....

bry... noja czasami tak wczesnie loduje w wyrku - wlasnie ze wzgledow podobnych jak Karola /migreny/ albo zle spi nad ranem wiec od 4 jestem na nogach:-D u mnie pranie juz wisi bo zdazylo sie wyprac... zmywarke tez wyciaglam - dom ogarnelam i obiad w pol zorganizowany:-) nooo... to ide do pracy - bedzie luz jak wroce,hihi...

Karola lepiej ci?

hej ja tak z rana na facebooku zobaczylam bardzo interesujace zdjecie:

g.jpg

RANY boskie!!!!!

Dzien dobry

Aniu o tak o niebo lepiej :tak::tak: A ty jak sie miewasz?

Morgenrood widzialam to juz u Ani na fejsie wczoraj:tak:

Ja sniadanko wcinam:tak:pozniej tez pranko, zmywarka i mam nadzieje spacer nie za dlugi bo jeszcze ograniczam wyjcia Miska tak do pol godz:sorry2: jak lekarz kazal:tak:

hejka
sniadanko zjedzone i znowu trzeba sprzatać Może uda mi sie kuchnie skończyć bo próbuje już od 2dni-wcięż coś przeszkadza

czy na tym zdjęciu są dzieci od jednej matki :szok:

reklama
Dzień dobry

też właśnie jem śniadanko, mimo że wstałam już o 8 ale nie mialam czasu wcześniej zjeść bo najpierw umyłam głowę potem ugotowałam ziemniaki bo u mnie dziś kopytka z sosem na obiad tylko nie wiem jaką surówkę zrobić do tego ,zawsze robiłam z pora i marchewki z majonezem ,ale nie mam pora i muszę coś innego wymyślić

Aniu o którek ty wstajesz o 7 45 pisałaś a już miałaś tyle porobione jestem w szoku i podziwiam bo ja nim się obudzę posprzątam, dzieci poubieram ,nakarmie to już mnie południe zastaje .

też widzialam to zdjęcie niezłe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry