Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja dzisiaj też miałam dość intensywny dzień...lekarz, angielski...no i oczywiście z Jankiem, bo męża nadal nie ma, więc wszędzie muszę zabierać synusia, ale był prawdziwym aniołkiem

za to każdego dnia kończą o 14stej wiec myśle że dla 4latki jest to wystarczające a nie do 15,30. zaczynamy jezdzic do nowej juz po przerwie wakacyjnej:-) przeprowadzila ze mna rozmowe i pierwszy raz sie pytala jaka wiki jest co lubi sie bawic czy lubi cwiczyc itp W tej samej szkole znajoma ma syna ale powiedziałam ze nie chce aby byli razem w grupie żeby po polsku nie rozmawiali i przyznala ze to prawda
Ja bym tez chętnie poszła, ale przerażają mnie dojazdy do Amsterdamu. Obawiam się ze koszt tego kursu + koszt wydanej benzyny będzie taki sam, jakbym poszła na jakiś kurs u siebie. Może z tą różnicą, ze tu nikt z lektorów nie mówi po polsku....annaj- nie chcesz isc na szybki kurs holenderskiego?? jest w domu polskim, teraz odbywa sie we wtorki o 20.30. ja chce sie zapisac na nastepny kurs od kwietnia ma sie zaczac. 10 lekcji po 90min, koszt to 50 euro![]()