reklama

Holandia

hejka...

Sencilla a ja caly dzien na tego smsa czekalam:-D:-D:-D - dychnij sobie bo mala sie po prostu buntuje juz...
Paulinko jak tam? nic sie nie odzywasz - martwimy sie....
Moj M dzis sie wybiera na spotkanie z inburgering kurs bo dostalismy zaproszenia z Gemeente... on to raczej tylko sie na zapisy i examin od razu / tak mysle/

Ja dzis przezylam najgorszy dzien tygodnia - posprzatalam 3 chaty, zrobilam zakupy na obiad i wlasnie go...robie!
Dzis bedzie shoarma z frytkami niech tam...:-) kalorie na bok hihi...

i oczywiscie do deski czas stanac, milego wieczorku

reklama
7axe7, angielski idzie do przodu, tzn. ja mówię całkiem całkie, dogadam się i wszystko pozałatwiam w sklepach, urzędach po angielsku, ale założyłam, że chyba angielskiego będę uczyć się do końca życia:szok:...bo wystarczy dłuższa przerwa i się uwsteczniam. A dzisiaj pochwalił mnie mój nauczyciel, że widzi dość spore postępy:-D

Masz fajny pomysł na Walentynki. Ja na razie nic nie mam dla męża. Myslałam o zakupie jakiś słodkości, bo oboje kochamy czekoladę:tak:
AnnJ, zmartwiłam się Tymusiem:-( Może okaże się, że to tylko jakieś uczulenie, np. na jakiś krem...albo przez mróz.

niunia, ten pomysł z kursem holenderskiego bardzo fajny. Nie wiem czy udało by mi się teraz jeszcze i na to znaleść czas. Może jak Janek troszke podrośnie to w Hadze znajdę coś podobnego. Nie ma to jak zajęcia w domu: oszczędność czasu, synek pod ręką, luz i zero egzaminów;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Ja dzisiaj od rana zabiegana ledwo co teraz usiadlam a za godzinke mam zebranie w szkole i znowu musze leciec. A tak po za tym to czuje sie nie za fajnie co jakis czas czuje te skurcze przepowiadajace i jakos labo mi sie robi.

Bylam dzisiaj w tem sklepie Prenatal i kupilam ta poduszke do karmienia nie pamietam ktora z was pisala o tej poduszce z kuleczkami ze lepsza jest ale wlasnie taka wzielam.

A co do walentynek to ja mysle ze dzidzi wlasnie w ten dzien sie zachce wyjsc na swiat i to bylby najlepszy prezent dla nas obojga :-) a jak nie to zobaczymy 17 lutego mamy 5 rocznice slubu wiec cos sobie zorganizujemy. Kube wyslemy do babci a my moze gdzies sie wybierzemy (o ile zdarzymy).

AnnaJ007 ja tez wybieram sie z moim Tymkiem do szpitala.chca robic mu test czy to rzeczywiscie skaza bialkowa.dopiero teraz jak skonczyl juz roczek:szok:Tymek tez mial czerwona szorstka i sucha buzke no i jeszcze w innych miejscach.do tego straszne kolki ,zaparcia.no ale mowili mi ze to nic ...no i dopiero w polsce pani doktor odrazu powiedziala ze to skaza bialkowa .zmienilismy mleko na pepti i wszystko ustapilo.pare dni temu dalam mu troszeczke jogurtu i znow go wysypalo.czasem zal mi go bo chcialby cos jesc ale nie moze.jestem tylko zla ze do 6 miesiaca meczylismy sie z tymi kolkami no i w zasadzie zostalismy sami z tym problemem.dzis tez pan doktor zdjagnozowal Tymka przez telefon...no coz

anetka880 nasz tymek tez mial sie urodzic na walentynki i miala byc niespodzianka dla tatki ale to on zrobil nam niespodzianke i urodzil sie miesiac wczesniej:-D

Ja tez juz po zebraniu naszczescie wszytsko dobrze i nie musze sie niczym martwic :)
Lece juz do wyrka i spac bo wymeczyl mnie ten dzien a do tego ten dziwny bol w podbrzuszu, ale to juz chyba tak bedzie do konca...:(
Dobranoc i do jutra :)

Dziewczyny myślę już o tym od dwóch dni i ciągle zapominam. Czy kupię tu żelatynę??? Mam taką ochotę na galaretki z mięsem, jajkiem, groszkieeeeem........ mmmmmmmmm...............

biorę się za prasowanie.... DObrej nocy!

reklama
7axe7, ja tu znalazlam zelatyne tylko w plastrach, ale idzie normalnie rozpuscic. zdaje sie byla z Oetkera, takie niebieskie opakowanie, na polce obok cukru waniliowego, proszku do pieczenia itd. Nazywa sie GELATINE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry