reklama

Holandia

Zokazji urodzinek wszystkiego najlepszego dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja mam własnie zamiar dziś zrobić pączki bo jutro nie będę miala czasu a pozatym rano na sniadanko już będą .

Aneta ja tez tak miałam tuż przed porodem czysciło mnie strasznie a na drugi dzień Julcia już była z nami !!!

Więcej już nie pamiętam co pisałyscie sporo tego .

Do potem.............

reklama
clauditka- wszystkiego najlepszego dla szymona:)

karola- ja bez ciąży a tak samo się martwie o moja małą czy sobie poradzi z językiem bo w szkole nic się nie chce odzywać :zawstydzona/y:
aneta- pewnie to organizm się przygotowuje do porodu, moja koleżanka tak miała rano wymioty a wieczorem już poród;-)

aniahaven- pochwal sie pokoikiem:tak:;-)

ale sie ostatnio rozpisalyscie..:-) przynajmniej mam co czytać :-)

hejka...

a ja sie znowu spielam z moim M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brrrr.... ja chce na bezludna wyspe!!!!!!:-D normalnie mam takie wahania nastrojow ostatnio ze ...najchetniej bym sie zaszyla w mysiej dziurze...i marzy mi sie slonce...:cool2:

co do pokoj musze fotki porobic...obiecuje ze beda:sorry2: a co do strojow to wlasnie skonczylam maske batmana i ten znaczek z logo tez... calos bedzie jutro bo musze probe generalna zrobic ,hihi....

zmykam walczyc z zelazkiem...:-)

Clauditka, 100 lat dla synka!!! :-)

U mnie dzisiaj porządki, gotowanie obiadku...i nawet udało mi nsię zdrzemnąć w ciągu dnia tak z godzinkę, bo od wczoraj jestem jakaś taka cały czas zaspana.

reklama
wrrr nie ma to jak usypić dziecko godzinę i nic z tego... powinna spać od godziny a łazi mi po plecach... w weekend planujemy wogóle rozłożyć materace w salonie i spać tu w 3.... ciekawe o której wtedy Miśka uśnie zwłaszcza przy tv... :)
przede mną dziś prasowanie ... ;/
dobrej nocy dla Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry