• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Zokazji urodzinek wszystkiego najlepszego dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja mam własnie zamiar dziś zrobić pączki bo jutro nie będę miala czasu a pozatym rano na sniadanko już będą .

Aneta ja tez tak miałam tuż przed porodem czysciło mnie strasznie a na drugi dzień Julcia już była z nami !!!

Więcej już nie pamiętam co pisałyscie sporo tego .

Do potem.............

reklama
clauditka- wszystkiego najlepszego dla szymona:)

karola- ja bez ciąży a tak samo się martwie o moja małą czy sobie poradzi z językiem bo w szkole nic się nie chce odzywać :zawstydzona/y:
aneta- pewnie to organizm się przygotowuje do porodu, moja koleżanka tak miała rano wymioty a wieczorem już poród;-)

aniahaven- pochwal sie pokoikiem:tak:;-)

ale sie ostatnio rozpisalyscie..:-) przynajmniej mam co czytać :-)

hejka...

a ja sie znowu spielam z moim M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brrrr.... ja chce na bezludna wyspe!!!!!!:-D normalnie mam takie wahania nastrojow ostatnio ze ...najchetniej bym sie zaszyla w mysiej dziurze...i marzy mi sie slonce...:cool2:

co do pokoj musze fotki porobic...obiecuje ze beda:sorry2: a co do strojow to wlasnie skonczylam maske batmana i ten znaczek z logo tez... calos bedzie jutro bo musze probe generalna zrobic ,hihi....

zmykam walczyc z zelazkiem...:-)

Clauditka, 100 lat dla synka!!! :-)

U mnie dzisiaj porządki, gotowanie obiadku...i nawet udało mi nsię zdrzemnąć w ciągu dnia tak z godzinkę, bo od wczoraj jestem jakaś taka cały czas zaspana.

reklama
wrrr nie ma to jak usypić dziecko godzinę i nic z tego... powinna spać od godziny a łazi mi po plecach... w weekend planujemy wogóle rozłożyć materace w salonie i spać tu w 3.... ciekawe o której wtedy Miśka uśnie zwłaszcza przy tv... :)
przede mną dziś prasowanie ... ;/
dobrej nocy dla Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry