karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla bardzo fajny artykul
Aneta chyba tez sie rozgladne za taka poduszka

Aneta chyba tez sie rozgladne za taka poduszka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

SENCILLA a jak moglabys mi napisac jakie sa koszty dentysty dzieciecego bo slyszalam ze tutaj w Holandii jest drogo. Ja naszczescie nie potrzebuje korzystac z uslug tego specjalisty ale moj Kuba musi isc. Niestety nie wiem czy u nas jest typowo dzieciecy dentysta.
![]()

/ i tez musza sobie wlasnie kanapki i soczek przyniesc... chcialam ich przeniesc od stycznia na ten gdzie ktos serwuje im jedzenie ale to mi sie wcale nie oplacalo i wyszl jeszcze drozejj na dzien niz to co mam teraz

Masaże robi mi mąż, kupiłam specjalną homeopatyczną maść przeciwbólową, a basen... cóż, nie umiem pływaćIskierka współczuje bólu w tym odcinku.. przeciążone krzyże niestety... masaże i basen by się przydały... oczywiście masaże po porodzie a basen nawet teraz.
Niestety Prenatal tylko online, ale w Baby-dump w Utrechcie "macałam" te podusię i chyba była własnie z kuleczkami w środku... Wybiorę sie tam chyba w czwartek lub piątek to obadam. Dzięki za rady :-)Iskierka71 mi dziewczyny z forum polecily ta poduszke ale z kuleczkami i bylam w baby dump i nie bylo jej, ale jak masz Prenatal w poblizu to tam zajrzyj ta sa. Ja dokladnie mam ta:
Zobacz załącznik 438551
Michal pojechal do cioci Anety ,bo maz do pracy
Az mi sie plakac zachcialo jak wychodzil z domu z plecaczkiem ....