reklama

Holandia

reklama
Iguana Janek śliczny uśmiech i kotek też cudo!!!
Anp Alex super kostium ma....
Wiatraczek współczuję teściowej, ale jędza:wściekła/y:
nana19 szkoda że nie ma tutaj takich fizjoter. jak w PL
Sencilla Twój mąż jest Czechem? To na pewno się orientujesz że tam też są surowe kary za przekraczanie prędkości... chyba gorsze niż tutaj.Mój mąż miał zakaz jazdy przez Czechy przez rok:baffled: ( nie pomyślcie źle o nim):rofl2: i jak później jechaliśmy na ślub do Pragi to wlukł się samochodem niemiłosiernie:laugh2:...Praga przecudowne miasto...a język czeski tez miły dla ucha;-)

To ja jeszcze jedno zdjęcie wkleję...też dwóch "synków": DSC_0079.jpg" Kumple się bawią..."

P.S. Iguana fotki prześlę na maila

Ostatnia edycja:
wiatraczek wspolczuje ci tesciowej.
Ja o swojej nie bede pisala bo nie jest mi wskazane denerwowanie sie w moim stanie:-) Wczoraj mi sie snila i jak sie obudzilam to dziekowalam ze to tylko sen.

SENCILLA a jak moglabys mi napisac jakie sa koszty dentysty dzieciecego bo slyszalam ze tutaj w Holandii jest drogo. Ja naszczescie nie potrzebuje korzystac z uslug tego specjalisty ale moj Kuba musi isc. Niestety nie wiem czy u nas jest typowo dzieciecy dentysta.
A co do Czechow to ja pracuje z paroma i sa naprawde rewelacyjni a zwlaszcza ten ich jezyk :)

Ostatnia edycja:
Hejka...

ja wam tylko wrzuce fotki z CARNAVAL i ..obiecuje bede czytac:tak: i czytac was wieczorkiem...:sorry::laugh2:

Załączniki

• P2180041.jpg
    P2180041.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 65
  • P2180023.jpg
    P2180023.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 63
  • P2180032.jpg
    P2180032.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 57
  • P2180043.jpg
    P2180043.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 59
  • P2180045.jpg
    P2180045.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P2180060.jpg
    P2180060.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 60
wiatraczek no to mamy podobnie.Tymek tez do niedawna nie potrafil nawet lezec na brzuszku ,strasznie dziwnie to wygladalo.ale bylam z nim 2 razy po 2 m w polsce na terapii no i tu sa zdziwieni jakie postepy zrobil.gdy mial 7 m byl rozwojowo na poziomie 2 m dziecka.no szkoda ,ze nie macie mozliwosci cwiczyc Vojta,nam neurolog w polsce pow,ze nawet bez terapii Tymek by chodzil ale jak polamany ,do tego problemy z nauka ,percepcja itd.a co sie stalo ze macie takie problemy ,bo u nas to niedotlenienie okoloporodowe.bo to raczej nie ma nic wspolnego z autyzmem.co do tesciowe to wspolczuje.moja tez nagadala tak na nas ze balam sie pokazac u rodziny meza.te wszystkie oskarzenia to poprostu serce lamia ,zwlaszcza po tym ile jej pomoglismy.dlatego my tez uznalismy ze zdrowiej bedzie ograniczyc kontakty.

Ostatnia edycja:
ja tez mialam tu fizjo i sama zrezygnowalam bo niedosc ,ze mi nie pomagalo to jeszcze szkodzilo.w polsce pare lat temu jak mialam fizjo to dostalam masaze ,naswietlania,tens,a tu uslyszalam,ze jak ktos chce masaz to musi isc do salonu spa

te metody fizjoterapii sa jak najbardziej naturalne tylko rece fizjoterapeuty.no ale zeby miec te wiedze to trzeba dodatkowo sie uczyc no i to chyba im nie pasuje ,juz nie wiem.ja ciesze sie ze moglam jezdzic do polski ,a zal mi tych dzieci ktore sa zdane no nie wiem naco ,bo nawet nie na nature.ja to juz zaczynam podejzewac ,ze przyciagam traumatyczne wydarzenia w tej holandii,bo procz ciazy i porodu przezylam tu operacje.bylo to usuniecie zrostow i miesniaka na macicy metoda endoskopowa.no i zeby bylo naturalnie to na zywca bez znieczulenia.no po wszystkim zemdlalam .ocucili mnie i do domu.mi sie wydaje ze tu bardziej chodzi o ciecie kosztow niz o nature.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry