Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trwalo to wszystko prawie 1,5 roku , ale udalo sie i wszystko jest dobrze
a co tu dzisiaj takie pustki?
My w koncu mozemy spokojnie ,moj kuzyn (21 lat ) w piatek mial przeszczepiana nerke dostal ja od swojej mamyTrwalo to wszystko prawie 1,5 roku , ale udalo sie i wszystko jest dobrze
![]()
Dzień dobry!!!
Ale naskrobałyście-jest co czytać!
My dziś w domku,wczoraj też.Mały też troszke podziebiony,albo przez to żey ząbki wychodzą ma troszke podwyższona temp. Ja dzis do pracy i to na 3 godziny,bo jedna z nas 3 ma dzis wolne i musze godzine dluzej.Ale przynajmniej wiecej wyplaty...hehe a bedzie pierwsza:-):-)
Alex zaczął juz też tata mówic,mój mąż jaki dumny i szczzesliwy chodzi.....synus robi postepy.Dzis nawet na nocnik pierwszy raz go posadziałam no i zrobił.... ,
A kiedy Wy zaczełyście sadzać na nocnik,bo moja mama mowi ze lepiej nie za wczesnie bo sie zrazi i nie bedzie chcial z ajakis czas na nim siadać.Tak było z moim bratem,no ale ja chce juz go powoli oduczac robienia w pampersy.
Widze ze jeszcze nie urodzilysccie....Caly czas czekam az bedzie ze jest małe baby...!
Pozdrawiam ,zdrówka dla maluszków,tych przeziebionych i sil dla ciężarnych :-);-)
Oj KArola to sie kuzyn nacierpiał,żeby teraz szybko doszedł do siebie.