reklama

Holandia

Anna ja pierwsza ciaze zakonczylam CC,zaszlam w druga po 5 mies i druga juz SN.

A planowo zaszłaś w ciąże...czy się przydarzyło? A jeśli nie planowałaś, to jaka była była Twoja i męża reakcja, jeśli można spytać...?

Mi położna powiedziała, ze rok potrzeba odczekac od porodu nawet w przypadku SN. A kraamzorg przyznała, że lepiej minimum 1 rok i 3 miesiące...że według niej, to jest minimum (jak się karmi rok).

Ostatnia edycja:
reklama
Sencilla gratuluje zdanego NT2 !!:tak::tak:

Kobitki pomozcie zab mnie zaczol bolec:szok::no: i to tak ze az mi sie slabo robi nic w nim nie widze ale to madrosci a one podobno bola:baffled: Musze czekac do pniedzialku na dentyste ,co moge brac paracetamol i jaka dawke na dzien???

Oj Karolka bidna ty... Wspolczuje, nie ma nic gorszego niz bol zeba, wszystko inne mozna scierpiec. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, to jakis cud, ze ja moich zebow madrosci w ogole nie czulam jak sie wyrzynaly. Wiem, to nie jest pocieszajace. Trzymaj sie.

Sencilla gratuluję egzaminu !!! Zdolna z Ciebie "Bestia" :)
Iguana do roku czasu hormony powinny dojść do siebie, a przy karmieniu rok nawet 2 lata :) WIęc albo hormony albo może anemia? Wkońcu Mały wysysa z CIebie wszystko co najlepsze :) CHoć ja od 14 roku życia miałam anemię mega a po porodzie mi przeszło :)
Anetka śliczny Twój Malec :) a co do hermoroidów - ja miałam jeszcze do nie dawna po porodzie!
Karola współczuje zęba ;/

mnie za to mega łeb boli i dodatkowo siedzi mi coś na gardle od rana i mnie to mega wkurzaaaaaa............
weekend czas zacząć. !

Ostatnia edycja:
7axe7, anemia? Też mi to przeszło po głowie. No nic, może wybiorę się do lekarza domowego i poproszę o jakieś badanie krwi. Ten mój jest w miare, tzn. jak nacisnę i poproszę o konkretne badanie to się zawsze zgadza.

A co do hemoroidów, to ja też mam, a właściwie miałam...bo od domowego dostałam skierowanie do specjalisty i zaradził. Na początku kwietnia mam wizytę kontrolną i już.... mam nadzieję ostatnią. Tylko trzeba iść jak się problem zaczyna, przełamać wstyd, wtedy łatwiej się z tym uporać, nie czekać aż problem urośnie.

reklama
dziekuje kobitki za rady:tak: na razie mi przeszlo troszke tfu ,tfu,tfu...

byle do poniedzialku...

Anetka jaki slodki jest twoj synus ,do schrupania:-)

ogladam Mamma mia uwielbiam ten film i ta muzyke :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry