reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hihi...niezle wam wyszlo z ta IKEA:-D

Moj M jezdzi ogladac adresy tzn umawia sie z gosciem i jedzie zobaczyc- co bedzie robione, za ile i kiedy /moj M pracuje w budowlance niestety w calej Holandii/ i juz wiem ze czeka mnie 3 tyg bez niego bo na delegacji bedzie w maju:zawstydzona/y: no jakos sobie poradzic musze...:tak:

a teraz dzieciaki z tata na ogrodzie meczyk graja a ja zmykam pod prysznic i jakas maseczke zarzucic:-) weekend powinnien nalezec tylko dla mam:tak:

Witam was po mojej dlugiej nieobecnosci :tak::-D rodzice wlasnie pojechali, wlasnie wjechali na strone niemiecka. jakos tak teraz bedzie nudno i smutno... zas calymi dniami sama :-( i bede do tylu z objadami i zakupami:-D

anetka mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie!
Madziula, Iskierka wspolczuje bolu! mnie pod koniec ciazy bolaly plecy na odcinku piersiowym (czyli na tzw garbie :D), takze wiem co przechodzicie
Iguana milego pobytu w pl!!
aniahaven widze ze taki domowy salon pieknosci sobie robisz :-D ja poki co nie mam na to czasu, ale moj dom to tez czasami takie studio kosmetyczne hehehe bo jak juz wam pisalam pazurki robie i co chwile jakas klientka sie przewija :tak:
ayni zazdroszcze Ci tego Egiptu i mozliwosci nurkowania :D ja sie boje wejsc do wody wiecej niz do klatki piersiowej :p takze nie ma mowy o plywaniu hehehe :)

nie pamietam juz co pisalyscie :)

Ja wczoraj i dzisiaj po spotkaniach ze znajomymi. Jak fajnie było zgromadzić ich wszystkich razem i pogawędzić choć przez chwile. I 2 dziewczyny przyznay się, że będą niedługo mamami:-D Jedna ma termin na sieprień, a druga na listopad. Niesamowicie się cieszę:-D

Jutro robimy sobie bardzo leniwy dzień, bo ostatnio cały czas w biegu. Idziemy na krakowski rynek, poodwiedzać stare kąty:-)

TheHague a jak tam karmienie dalej odciagasz czy maly sie przelamal i pije z cycusia?

Ja dzisiaj mialam brudna robote po myciu Filipa. Zalozylam mu nowe czytse ciuszki i mial je doslownie 5 min bo tak sie obsrajdal ze wyplynelo wszytsko przy karku:-D:-Di musialam wszytsko zaczynac od poczatku.
Teraz cos mnie glowa zaczela bolec ale tak konkretnie wiec zmykam do wyrka.

och Iguana jak ja ci zazdroszcze!!! tego spacerku - pozdrow golabie i sukiennice:-D
u mnie cisza w domu - dzieciaki popadaly niedawno:tak: a my z M na kanapie jak narazie:-p
A gdzie sie podziwa Sencilla? SO BUSY????:szok:

Anetko Tomus to jak choragiewka na wietrze - raz cycek mu pasuje, a raz nie :-D i wtedy jestem skazana na laktator i butle. Jak byla mama to mialam mniej roboty, bo tylko sciagalam a ona karmila go butelka, a teraz koniec laby:rofl2: ale teraz synek dluzej spi, ostatnio poszedl spac o 22 i spal do 5 :-) takze 2 noce pod rzad wszyscy fajnie sie wyspalismy :)

reklama
TheHague a ty jestes jeszcze na macierzynskim? Bo nie pammietam czy ty do pracy idziesz? Ja jakos sobie tego nie umiem wyobrazic a to juz za 3 tygodnie i chcialam sie kogos zapytac jak to jest zostawic takiego maluszka w domu.
A Lucy chyba nas oposcila.

Do góry