Robale
Fanka BB :)
nie nie w eindhoven
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

no jakos sobie poradzic musze...

rodzice wlasnie pojechali, wlasnie wjechali na strone niemiecka. jakos tak teraz bedzie nudno i smutno... zas calymi dniami sama :-( i bede do tylu z objadami i zakupami
ja poki co nie mam na to czasu, ale moj dom to tez czasami takie studio kosmetyczne hehehe bo jak juz wam pisalam pazurki robie i co chwile jakas klientka sie przewija 
Jedna ma termin na sieprień, a druga na listopad. Niesamowicie się cieszę

i musialam wszytsko zaczynac od poczatku.
i wtedy jestem skazana na laktator i butle. Jak byla mama to mialam mniej roboty, bo tylko sciagalam a ona karmila go butelka, a teraz koniec laby
ale teraz synek dluzej spi, ostatnio poszedl spac o 22 i spal do 5 :-) takze 2 noce pod rzad wszyscy fajnie sie wyspalismy