Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może to głupie, ale ja jakos mam takie przeświadczenie, że dziecko urodzi sie wcześniej i już powiedzialam mężowi, że co jak co, ale łóżeczko w sypialni ma stanąc na początku maja. Reszta może poczekac.....Ja dzisiaj obudzialam sie z przeczuciem ze to juzi zaraz tez zabralam sie za pakowanie torby do szpitala
mojego zagonilam do skladania lozeczka, wozka wanienek
Oj, siekiero. Mam szczęście ze nie pracuję z Tobą bo by iskry leciałyKarola nie ma forów u mnie :-), M to popuszcza im, ale ja to twardo. od razu sie dowiedziały że mnie trzeba się bać![]()

Ja robię odwrotnie - łożeczka potrzebuje dwa, więc postanowiłam poszukac na maarktplacu, a wózek kupię nowy. Ostatnio zamowilam z bbay-walz kilka sztuk body bo akurat byly w promocji.Na wieksze zakupy tez nie mam jeszcze kasy, na szczescie M dostal lepsza prace, wiec jak dostanie wyplate to znow cos pokupujemy, chociaz mamy juz lozeczko i lezaczek bujaczek. Cala reszta przed nami. Najgorszej z komoda i szafkami, troche to kosztuje, ale chyba wybierzemy sie do IKEI za rada TheHague. Potem jeszcze laktator elektryczny i wozek (chociaz mysle, czy nie odkupic uzywanego pare miesiecy, jakis ladny markowy, bo szkoda mi 500 EUR)z tych drozszych rzeczy , a reszta jakos powolutku do wrzesnia na wyprawke sie uzbiera.
Hehehe, ja to nawet pływac nie umiem, a głębokiej wody to sie PANICZNIE boję....ja sie boje wejsc do wody wiecej niz do klatki piersiowejtakze nie ma mowy o plywaniu hehehe
![]()
Mojego meza tez nauczylam ;-) hihi, chyba mam talent pedagogiczny.

Ide do pracy od 1 maja part time, tylko 3-4 godziny dziennie, na wiecej Tomcia nie umialabym zostawic.. I nie oddaje go do zlobka ani do opiekunki, przyjedzie moja mama i bedzie mi z nim siedziec. Boje sie dac dziecko do obcych ludzi
nigdy nie wiadomo co taka osoba moze takimu maluchowi robic
kiedys sie naogladalam programu z ukryta kamera o opiekunkach.... jak rzucaly dziecmi o podloge albo je bily i krzyczaly na nie 

no way!! a Ty co zrobisz z malym? jak juz to lepiej do zlobka niz komus 'prywatnie', tak uwazam..Mnie już uczą od 20 lat i jedynie czxego sie nauczyłam to kawałek popłynąć strzałkąIskierka i The Hague, zapraszam do mnie na nauke plywania. Moja mame nauczylam plywac, jak miala prawie 60 lat, a cale zycie panicznie bala sie wody. Teraz plywa zabka kryta, kraulem na brzuchu i na plecach, a ratownicy mysleli, ze ona jakas plywaczka w mlodosci bylaMojego meza tez nauczylam ;-) hihi, chyba mam talent pedagogiczny.

, ze smialo moge jej wnuczka powierzyc