Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo samolot, bo wizzar kolo mnie nie lata
do Austri albo jak nalezy szukac pociagu z Holandi???
bo powiem wam szczerze w tym jestem zielona - zawsze autem wszedzie pociskam...bardzo dziekuje za jakies przydatne linki...sama oczywiscie tez szukam /interesuje mnie po 20-tym/
Czesc, ja kiedys mialam wyrabiac dla mojego brata jak bylam zameldowana jeszcze w PL ze wzgledu na rozlakowe. Wiem, ze ksiegowe moga cos takiego zalatwic, wiec dobrze by bylo jesli sie nie chcecie fatygowac, zalatwic to przez nia, podobno przychodzi listem , ale szczegolow nie znam.Witajcie Dziewczyny, przepraszam że się wtrącam w Wasze rozmowy ale mam pytanie, może będzie mogły mi pomóc. Mój mąż pracuje i mieszka w NL od kilku lat, ja jestem z dziećmi i pracuję w PL. Czy jest taka możliwość żebym wyrobiła będąc w PL nr BSN? Mąż mi powiedział że wtedy dostałby sporo zwrotu podatku...jeśli mogłybyście pomóc i podpowiedzieć coś byłabym wdzięczna.

Kochana BSN i Sofinummer to jest to samo. Kiedyś się mówilo Sofinummer, a teraz się mówi Burgerservicenummer czyli w skrócie BSN.Madziula zeby dostac bsn trzeba byc zameldowanym a sofi numer niemama mika i olinka pytala o bsn. ja ostatnio zalatwialam sofi nr i na drugi dzien byl juz do odbioru. takze roznie to z tym bywa..
). Chciałam kupic takie na niemowlaczka, zaraz jak się urodzi. Jak przyjedzie rodzina to dziecko będzie miało już około 2 miesięcy więc owszem, mogą przywieźć, ale już wieksze - 62/68. Wszystko zależy od tego, jak duże dziecko sie urodzi...mniejsza o to , rozchodzi sie o numer a nie o definicje. ;D mozna w kazdym badz razie na odleglosc i wiem ze napewno ksiegowe i biura pracy moga to zalatwic bez osobistego wstawiennictwa.