Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ,ze wszystko sie skonczylo calkiem ,calkiem
Lili oczywiscie prze slodka
Kolezanka wczoraj sie dowiedziala,ze bedzie miala coreczke i tez liljana na imie
jak nie bylo zadnej to teraz chyba bum na Lilianki ( sasiadka tez ma ale w wieku Michalka
)

?
jest zapracowana , teraz w pl na weseliuch byli

Cos wam jeszcze dopowiem. Ostatnio kupowalismy jakies elektroniczne urzadzenia dla M i slyszymy, ze gosciu mowi jeden do drugiego o nas : wez zanies tym Marokanczykom ! LOL!!!
Ile ja mam z Marokanka wspolnego z moja slowianska uroda, niewieleale chyba poprzez urode mojego M zostalismy zakwalifikowani do Marokanow !
dodatkowo dodam że mam blond włosy i zielone oczy. Nic tam we mnie marokanskiego. Ja rozpoznaje afgancxykow persow po włosach (zdarzyło mi się w taxi) egipcjan oraz marokanczykow rozrozniam po oczach. A tunezyjczycy nie są arabami więc mają jasną skórę.
turcy mają zlowrogie brwi - daje radę. Na odległość rozpoznaje żydów polaków holendrów i anglików. Lol . Może to kwestia obycia ja miałam kontakt poprzez pracę chyba ze wszystkimi nacjami razem z japonczykami koreanczykami bo było nas ponad 40 narodowości. A taki wiejski chłop z zelandii pewnie w życiu widział tylko marokanow ;D tak jak nie rozumieją roznicy pomiędzy polakiem a wegrem .