Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A tak niedawno test robiłam i wyszedł "+". Czuję się jak połączenie Hipopotamicy Glorii (z "Madagaskaru") z piłką plażową. Mam ochotę na jakąś surówkę, ale musiałabym iść do sklepu
. Póki co oglądam "Ostry dyżur" na tvn.

Siedzimy w domu bo Michalek jeszcze nie za zdrowy,troche wycinamy i kleimy i oczywiscie zabawa autami
SORRY, ale gdzie ? Poczytaj o obrzezaniu dziewczynek w interncie, zanim sie na jakis temat "fachowo" wypowiesz. Ja wiem, ze ty lubisz dramat, ale wypowiadaj sie juz moze na tematy o ktorych masz pojecie. To jest tradycja w krajach gleboko afrykanskich typu Somalia, i nie ma nic wspolnego z religia, to raczej tradycje plemienne, w krajach, gdzie ludzie zyja w lepiankach. W islamie obrzeza sie chlopcow, nie dziewczynki!!!! W tunezji sie nie obrzeza dziewczynek !!Nie wiedziaals o tym?Robia to ,moze w Tynezji mniej ale tez.To jest tak okrutne ,ze czuje obrzydzenie do nich za to.
A tam, mężowi przejdzie, nie przejmuj się. Ja wiem z doświadczenia, że jak ludzie przyjeżdzają "na domek" to myślą, że wszystko tam jest wspólne i czesto nie pytają czy mogą coś wziąść, bo nie pomyślą, że ktos mógł sobie coś kupić.no ludzie już wiedzą co i jak, M coś ma żal do mnie że za ostro, oni sami mają jakiegoś dąsa, ale mam to gdzieś![]()

Cycek pozniej kupka i tak od rana juz raz nie zdazylam podlozyc na czas pampersa i mialam caly przewijak z kupki. Pralka od 6 na pelnych obrotach chodzi.
Erytrei,Sierra Leone, Sudanie, Somalii, Gambii, Czadzie, Mali, Nigerii, Kamerunie, Indonezji itd. Obrzezanie kobiet praktykowali również egipscy chrześcijanie – Koptowie. Nie jest ono jednak związane z religią jako taką w odróżnieniu od obrzezania mężczyzn – jedynie z tradycją danego kraju lub regionu.