reklama

Holandia

Anna niestety musze sie z toba zgodzic w tej kwestii. Ja mialam "przyjemnosc" pomieszkiwania z polskimi imigrantami na tzw "domkach" pare lat temu i roznych ludzi sie widzialo. Co wiecej dodam, ze nie zawsze dziewczynom chodzi o zachodniego, czasem o jakiegokolwiek , bo dla coponiektorych seks to forma weekendowej rozrywki.. Wazne by ktos drinka postawil. Zreszta w Polsce jest tak samo.Mlode Holenderki , Angielki czy Wloszki wcale nie sa lepsze, wszedzie sie zdarzaja takie przypadki , chociaz generalnie sie przyjelo ze najwieksze europejskie ladacznice to rosjanki, potem polki a dopiero potem ida angielki i reszta ... Moze cos w tym jest... Chyba nie ma oficjalnych statystyk na ten temat, ktore robia chetniej :D a ktore trzeba troche dluzej namawiac hahaha.

A co do wieczorow kawalerskich to do tej pory jezdza. Niejednokrotnie dzwonilam do brytyjskich klientow tlumaczac , ze ich karta kredytowa zostala obciazona na taka i taka kwote, bo zniszczyli to czy tamto podczas ich dzikich balang w hotelach. Ogladalam kiedys dokument na ten temat, oni podobno lubia zrobic cos szalonego podczas wieczoru kawalerskiego np. przejsc sie po tesco w nocy o 3 nad ranem bez spodni i nagrywac to kamera itd. Czasem az bylo wstyd takie rozmowy prowadzic, tymbardziej , ze oni maja swoj charakterek :D

reklama
Robale wiem o czym piszesz ,tez na poczatku przez rok mieszkalam z 7 facetmi ijedna dziewczyna :sorry2:Zawsze toczylysmy wojny o parzadki itp:no: juz wiecej bym nie chciala tak mieszkac:no:
Co to innych religi to ja sie nie wypowiadam bo sie nie znam na tym:cool2: Jednak mam pewien dystans do tych ludzi:sorry::eek:Czytalam ostatnio fajna ksiazke " Zchanbiona" polecam:tak::tak:

Sencilla patrzylas juz w tym wozku na spacerowke? chyba jest kubelkowa ..:sorry: co sadzicie o takowych siedziskach?

Zmieniając temat to właśnie gotuję kaszę gryczaną no i mam gulasz z jagnięcinki...chciałam zrobić surówkę z selera ale ani majonezu ani śmietany ani nawet jogurtu naturalnego nie mam...

Sencilla mi umkneło...wiem że wózior jakiś dostałaś ale nie wiem jaki???:sorry2:...

Karola ja to nie przepadam za tymi książakami "Spalona żywcem, obrzezana" itp....
A jedyny wolny czas to komp(odmóżdżanie)...teraz do jakiegoś przewodnika po francji zaglądam a tak to nic normalnego nie czytałam od kiedy Tymek się urodził.Wieczorem to jakiś film sobie daję i czas mija.

No i po co tu pieniądze na zabawki edukacyjne wydawać jak sprawdza się i bardzo dziecko cieszy pieluszka flanelowa w kropki:-D

AYNI no to przeczytaj mojego posta do konca zanim cos napiszesz ,bo ja wlasnie tam napisalam ,ze to nie ma nic wspolnego z religia tylko tradycja i kultura .Dopisalam to celowo ,zeby cie nie urazic ,ze np u muzulmanow sie to robi.No nie masz pojecie niestety ile sie o tym naczytalam i filmow naogladalam ,a czy gdzies napisalam ze lubie dramaty?Celowo nie rozpisywalam sie o tym temacie bo jest on naprawde przerazajacy .jesli jakos cie to dotknelo to przepraszam ale wyraznie napisalam ze nie ma to nic wspolnego z religia.No naprawde AYNI przesadzials troche.Temat sie urwal bo nie bylo mnie i dopiero teraz doczytuje co ty wypisujesz.No napizs mi gdzie ja napisalam ze to muzulmanie albo jaksa inna religia za to odpowiada.Prosze cie nie przesadzaj,Chyba masz dosc tej dyskusji i wyladowalas sie na mnie

Ostatnia edycja:
Wlasnie widze, ze edytowalas pol godziny pozniej jak sie pewnie zorientowalas , ze cos nie teges, pewnie sprawdzilas w necie , ze muzulmanie nie obrzezaja dziewczynek. lol... a tam wiesz bla bla mnie tam nie urazisz, ja swoje wiem, ze czytam na biezaco , moze nie akurat tanie , kobiece czasopisma czy ksiazki napisane nie wiadomo przez kogo o dramatach rodem z afrykanskiej pustyni.

Ale sam fakt, ze poczytujesz takie tanie sensacje swiadcza o tym, ze lubisz dramat i sie sama nic napedzasz. Temat sie urwal i tak chyba lepiej, bo chyba nikt nie chce czytac tutaj o krwawym wycinaniu lechtaczki ale wrocilas i musialas dorzucic do pieca zeby sie dramat unosil w powietrzu, I mnie tu nie przepraszaj bo mi to zwisa i powiewa taka wymiana zdan o dupie maryni. Ja Ci tylko pokazalam , ze sie mylisz wiazac muzulmanow z ta sprawa, zreszta sama sie zorientowalas o ogledzinach w GOOGLE i tyle.

ja tam akurat nie uwazam, ze przesadzilam, bo nie ja zaczelam rozmowe o obrzezaniu dziewczynek w islamie, tylko TY. A potem zmienilas posta i jeszcze sie burzysz, bo ja powinnam w ogole nie skomentowac Twojej niewiedzy. Spokojnie... Jutro mozesz zaczac dzien lepiej
:tak:

Ayni a tak z innej beczki , dla rozluznienia atmosfery:0

Pisałaś w któryms poście " u nas na opolszczyźnie" a mozna wiedziec skad dokładnie jesteś? bo ja tez z opolskiego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry