Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pochwal sie gdzie to idziesz do pracy i kto ci bedzie dziecko pilnował:-)Dzisiejszy dzien spedzam na robieniu kopytek, podpisywaniu kontraktow, bo lece do pracy i na malych zakupach![]()
Hehe, dzięki, ale ostatnio coś nie mam weny i.... czasu bo jego wiekszośc pożera mi spanie, forum i .... fejsbukps. Iskierka, kiedy piszesz kolejny post na blogu?lubie go czytac
![]()

Tylko nie rozwlekamy tego ,kazda pisze swoje zdanie odnosnie sporawy juz
:-)
Ale po dziecku juz just calkiem dobrze ,chodz nie zawsze
Nie znalam zasad hahaha i kobita chciala za wozek min 50E a ja od razu ze 100E wyskoczylam

Ta sie zgodzila ,ja nie wiedzialm ze nie musze kupowac.....
to byl hit na pol holandii ,wsród moich znajomych

Ale i tak sie oplacolo bo Misio jezdzil w nim dosc dlugo a jeszcze go sprzedalam za 80E 

Na razie mam sterte ksiazek z biblioteki i musze do konca maja oddac
Dziewczyny czy wiecie moze jak sa guziki ozdobne po hol ?
Wpisywalam na marktplaats knoppen ale mi wyskakuje jakas bizuteria i przyciski po pilota![]()
;-)
takie moje skrome refleksje. . . Nana, nie piszę ani DO CIEBIE ani O TOBIE. Chyba jesteś ciut przewrazliwiona na swoj temat. Wyrażam sowje zdanie na temat tego o czym i jak piszemy na tym forum i dlaczego rozpętała się jedna burza (no dobrze, ja ją rozpętałam). Mam nadzieję, że tyle komentarza wystarczy....ISKIERKO dlaczego odnosze wrazenie ,ze piszesz tylko do mnie i o mnie?Ja sie na tematy religi nie wypowiadalam wlasnie ze wzgledow o ktorych pisala MADZIULA i calkowicie sie z nia zgadzam.Juz raz Pani moderator prosila by zakonczyc temat i moze wreszcie jej posluchamy.
AMENMi sie wydaje ze jak ktos chce zakonczyc temat , to na ten temat nie pisze, zamiast go ciagle walkowac...takie moje skrome refleksje. . .
Kochana adres do bloga gdzieś w okolicy mojego suwaczka. To taki blog-pamiętnik i utknęłam w nim razem z końcem roku 2009Iskierka to Ty blog piszesz, wow super daj namiary to poczytam :-):-). a powiedz mi czy Ty przyjmujesz ciuszki jak ktoś ci już kupi

Mamy już 2012 i tyle się wydarzyło, a ja sie wciąz nie moge zabrać do dalszego pisania.

. haftując pierwszy obrazek nie miałam zielonego pojęcia, dla kogo on będzie (chłopczyk czy dziewczynka) więc juz po porodzie wyhaftowałam imię i datę urodzenia.

: