reklama

Holandia

reklama
Iguana no dobrze zrobiłaś z tym łóżeczkie...ja też mam jedno w PL a jedno tutaj.Jeśli się jedzie autem to jakoś da radę zabrać no ale wiadomo że to i tak dodatkowy bagaż no a jak niedługo samolotem planujecie lecieć to nie da rady... A mi równiez nie uśmiecha się spanie ja jednym łóżku z takim maluchem no i jeszcze z mężem...

Aniuhaven czyli można pisać tylko na tematy nie drażliwe, o wypiekach, kupkach dzieci i zachwalać Holandię ...

Ja nie widzę sensu kłócić się o pierdoły. Każdy ma swój światopogląd i należy to uszanować. To tak, jakby wegetariance wciskać na siłę racje o tym, jakie to mięso jest zdrowe. Na bank skończyłoby się to kłótnią na minimum 10 stron :baffled:.

Robale - ja już zapomniałam, jaki to ból ;), ale też nie mogłam się obyć bez przeciwbólowych, bo nie byłam w stanie funkcjonować i mdlałam. Ketanol brałam raz, jak rok temu niosłam prawie 2h pracę magisterską do promotorki, żeby podpisała, mimo, że ta sama trasa normalnie zajmowała mi na piechotkę ok. 20 minut.

reklama
Popieram sencille, mysmy kiedys dwa auta licytowali po czym kupiliśmy jedno, a odezwał sie pan od drugiego. Napisaliśmy mu tylko meila ze w miedzy czasie kupilismy inne i dziekujemy. I po sprawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry