reklama

Holandia

O SENCILLA dzieki ze mi rozjasnilas bo juz myslalam ze sie nasmiewacie ze mnie.No dobrze nawet ze mi to powtorzylas bo za pierwszym razem nie moglam uwierzyc . Kochane jestescie .Ja nie wiem co sie ze mna dzieje to forum to cale moje zycie.Ja pochodze z zascianka i wielu rzeczy nie ogarniam no to dobrze ze mam was i ze zawsze mi cos podpowiecie.Bo przez to moje nieoczytanie i niewiedze same problemy.No ale sprobuje sie ogarnac i jakos dotrzymac wam tempa.

Ostatnia edycja:
reklama
a mi sie wydaje że połowa Zduńskiej Woli (i jej okolic) jest w holandii :-D

sama jestem z malego miasteczka z okolic Gniezna :tak: (nie wszyscy wiedzą gdzie to jest..);-):-p
Tak wiemy gdzie to jest ! :) Sa tam jeszcze jakies pozostalosci po dworze gnieznianskim ?

Wymyslilam! Kupie sobie filc na marktplaasts i bede zrobie dzidzi pluszaka- kotka! O!

Urywajac znienacka powiem tak : "A to feler westchnal seler"
:sorry2:

witam
zaganiana ostatnio jestem, ale was trochę podczytuje, naskrobałyście że hohoho.
mój M coś przeziębiony, oczywiście dlatego bo wychodzi w te wiatry w samym rękawku i tak go choróbsko wzięło:/tak to jest jak się żony nie słucha:)a znowu Szymonkowi idą następne zęby i to pare od razu, czekają mnie niespokojne noce.
powiedzcie mi czy któraś z was dawała dziecko do żłobka tutaj, takie półtoraroczne?czy byłyście zadowolone?w czerwcu teściowa chyba wraca do pl, jak my będziemy jechać na wakacje i tak sie zastanawiam, może uda mi się coś znaleźć na popołudnia, bo jakoś do żłobka przekonana nie jestem..

faktycznie z opolskiego jest w nl dużo polaków, a ode mnie z podkarpacia chyba Sencilla tylko:)
pozdrawiam:-)

Wy tu gadu-gadu, a ja musze się pochwalić, ze właśnie na marktplaatsu nabyłam dziecięce łóżeczko z materacem z prenatala na całe 35€:-D Zawlokłam je już do sypialni i jutro jade oglądać dziecięce tapety do KARWEI-a:-D:-D:-D:-D
Coraz bardziej mi się to podoba bo coś zaczyna sie dziać.
Po 1 maja zakasujemy z mężem rękawy i bierzemy sie ostro za urzadzanie kącika dla naszej córci. Najlepsze jest to, że dzieci też sie palą do pomocy.
A jutro kolejny wielki dzień - jedziemy do Robalka po naszego malusienkiego pieseczka:-D:-D:-D

reklama
Iskierka gratuluje udanego zakupu! Zer dla skner! Jak juz bedziecie miec gotowy ten pokoik/kacik to pochwal sie fotkami. Ja napewno tez wam pokaze jak urzadzilam ale jak narazie mam gole lozko (rownie okazyjnie zakupione) i lezaczek bujaczek. Sciany biale jak w mlynie.

No i zycze wam z Robale milego spotkania, aj jak ja kocham szczeniaki. Z checia bym przygarnela jednego, ale juz mamy kota, wiec chyba nam wystarczy atrakcji :D

wlasnie sie zaczyna horror na ktoryms z RTLi. doei dames!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry