reklama

Holandia

reklama
OMG!!! :-D Jednak cos ta stajnia i z tym sianem jest wspolnego, potem przeszlo na kaczki, bez watpienia kazdy z autorow chcial zaznaczyc zwierzecy poziom takiej wymiany zdan z osobnikami plci kobiecej po osiagnieciu dojzalosci plciowej nie jest zdrowy ani smaczny :D

A tak na serio to ide juz , bo az sie boje co bedzie dalej i znow bedzie moja wina
:zawstydzona/y: ;-)

OMG!!! :-D Jednak cos ta stajnia i z tym sianem jest wspolnego, potem przeszlo na kaczki, bez watpienia kazdy z autorow chcial zaznaczyc zwierzecy poziom takiej wymiany zdan z osobnikami plci kobiecej po osiagnieciu dojzalosci plciowej nie jest zdrowy ani smaczny :D

A tak na serio to ide juz , bo az sie boje co bedzie dalej i znow bedzie moja wina
:zawstydzona/y: ;-)

ratujcie mnie, teraz juz leże i kwicze. i znow zwierze sie pojawia :-D:-D:-D:szok: kwik kwik!

dziewczyny, jesli zastanawialybyscie sie, czym zajac miesieczne dziecko na pol popoludnia, to polecam to:

Jakby to powiedział Osioł ze "Shreka": ranyy, ale bajer :szok:. Fajna opcja :D.

Mnie przez tą pogodę "czasem słońce, czasem deszcz", zaczęła boleć głowa. Za to jestem szczęśliwa, bo zaliczyłam spacerek i kupiłam sobie składniki na surówkę, która ze smakiem wcięłam w domu z croissantami z ziarnami :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry