Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o to ci ciekawostka.. Nie wiedzialam, myslalam ze partner fiskalny i ten od toeslagu to jedno i to samo.Ayni jak nam sie zmieniaja zarobki to poprostu sie loguje na stronie belastingu na toeslag i zmieniam kwote dochodów i nic wiecej. i tak na decyzje sie czeka do 8 tyg niestety
a i partner fiskalny to co innego niz toeslagpartner, bo jak sie nie jest malzenstwem, nie ma sie dzieci ani wspolnej wlasnosci to nie kwalifikuje sie do bycia fiskalnym partnerem, natomiast toeslagpartner tak. To wiem bo ostatnio dzwonilam do belastingu w celu wyjasnienia pewnej sprawy i takiej ciekawostki sie dowiedziałam![]()
Ciekawe kiedy tak bedzie w Polsce. jak wiadomo co roku z PITami to przeprawa przez morze , nie taki formularz, bledy itd.
i przez to sie towarzystwo rozsypalo...stworzylismy nowe strony i co teraz bedzie ?
/jak przeczytalas to wiesz/ wszyscy moga pisac co chca.. kazda z nas ma swoje zdanie-doswiadczenia i opinie... ale zycie w NL nie jest az takie straszne zeby tylko narzekac i sie zamartwiac
kazdy kroczek, udane zakupy na marktplaatsu czy cos innego cieszy...

Na ostatnim zdjeciu moze niewiele mnie widac, ale Astrid powinna rozpoznac Swietego Mikolaja z Rotterdamu