reklama

Holandia

Gosiu ogromne gratulacje.

iskierka już z rodzinką pojechała. muszę wam powiedzieć, że mili ludzie :tak::tak:, rzadko się takich spotyka. wiem że oddałam w dobre ręce, starałam się trzymać dzielnie ale i tak nie wytrzymałam poryraczałam się, dziwne uczucie przyjmować poród a później maluchy oddawać, mimo iż to są psy dla większości dla mnie to oddanie dziecka.

reklama
Robale oj , ja Cie swietnie rozumiem, ja uwazam, ze zwierzeta sa jak czlonek rodziny. Sa po prostu mniejsze i troche bardziej kudlate niz my, nieco mniej potrafia, ale maja uczucia i rozumieja. Ja bylam wychowana z owczarkiem niemieckim , a moj mlodszy brat w Polsce ma kundelka, kiedy piesek sie na wigilie zgubil, mama probowala go pocieszyc prezentami, a on tylko plakal i mowil , ze chcialby tylko aby jego brat Ziutek wrocil . Na szczescie wrocil :) Niestety taka kolej rzeczy wszystkich nie mozecie zatrzymac, ale wazne ze dajecie troche szczescia innym :) No i fajnie, ze mialyscie spotkanko, troche odskoczni od nowych dziewczyn i stresow z tym zwiazanych.

AnnJ, "Żon ze Stepford" nie widziałam w całości, ale słyszałam że dobre. Nicole Kidman tam gra, a ona jest dobra.

Ja polecam z rzeczy, które ostatnio widziałam film "Przypadek 39" (thiller/horror z Renee Zellweger).
http://www.filmweb.pl/film/Przypadek+39-2009-318437

A do czytania Danutę Wałęsę "Marzenia i tajemnice"
http://www.empik.com/marzenia-i-tajemnice-walesa-danuta,p1045593935,ksiazka-p
oraz książkę "...mój diabeł stróż"
http://www.empik.com/moj-diabel-stroz-janowska-anita-halina,p1043853028,ksiazka-p

Jesu jak wy zapinkalacie:szok::szok:

GOSIU gratuluje synka ,na pewno jest boski:tak:

Robale a ja sie dziwilam jak babka u której sprzatalam plakala i to caly dzien przy oddawaniu psiakow :sorry2::sorry2:
Aneta moze tam pisze ,ze cena wywolawcza...??

ja czasem nie mam weny do pisania i tez tylko mówie "dzien dobry"

ide do wyrka dobrej nocki:tak:

Dzien Dobry :-)

Gosiu
9941.jpg
​A ty mialas planowana cesarke czy byla konieczna? Oczzywiscie czekamy na zdjecia maluszka. Trzym sie cieplutko :-)

Witam ,ale dzis szaro ,buro i ponuro:baffled:

Robale fajnie ,ze tak krótko dzis pracujesz :tak:
Anetko ,Gosia miala zaplanowana cesarke ale chyba nie na wczoraj:sorry:

Dzis na obiad barszczyk czerwony i paszteciki:tak:

Gosiu gratuluję :tak::tak::tak::tak:, życzę Wam duuuużo zdrowia.

Dzisiaj my mamy gości. Z tego względu będę musiała drugi raz ogarnąć mieszkanie, bo ja nie wiem skąd tyle kurzu się bierze :baffled:. Na szczęście, są to osoby, które za wiele nie jedzą i nie są mega wymagające, więc nie będę musiała niczego piec, ani specjalnie przyrządzać, bo kupi się jakieś chrupki czy coś i będą zadowoleni :sorry:.

reklama
Czesc dziewczyny, alez ja mam bogate sny przez ta ciaze. Mozna by ksiazki pisac :tak:
Mialam wlasnie jechac do miasta na jakies zakupy, ale jest taka pogoda, ze nawet kot nie chcial wyjsc na dwor. Nie wiem czy u was jest jakos lepiej w tej kwestii..

Astird, ja doskonale wiem o czym mowisz. Moje stare mieszkanie w Rotto mozna by kurze sciagac codziennie. A jak sie otwiera okna to miedzy oknem a zewnetrznym parapetem to az sadza prawie. W koncu miasto portowe, wiec duzo oparow ze statkow sie unosi, poza tym jeszcze niedaleko jest rafineria Shella- stacja metra Pernis , wiec ja sie w sumie nie dziwie. Zastanawialam sie jak to wplywa na uklad oddechowy, ale lepiej zebym wiecej nie pisala na ten temat :)

Milej soboty dames, ja sie nigdzie nie wybieram, pomimo szczerych checi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry