reklama

Holandia

Gosiu gratulacje za Ciebie, meza i malego Thijsa! Odpoczywajcie duzo i oczywiscie czekamy na fotki! Ale fajnie... :)

A ja sie dzis zorientowalam, ze jestem juz w 5-tym miesiacu
:szok: SZOK !
Do mnie jeszcze ciaza nie dochodzi, a co dopiero zanim sie nie obejrze to juz bedzie po fakcie ! Bedzie nas troje i skonczy sie lenistwo :szok:

Co robita na kolacje moje kochane forumowiczki ? My robimy ziemniaczkowe kostki z brokulem w srodku i mam wolowe rozmrozone ,machne z sosem. Przejrzalam tv gids oczywiscie znow nic nie ma w tv (chociaz maja tyle kanalow tutaj) i znow trzeba bedzie szukac po necie.

Anna agent 007 a o czym te zony jak bys mogla strescic w 1 zdaniu ?

reklama
Na kolację plastry kurczaka+warzywa zapiekane(papryka, batat,cukinia) i ser kozi miękki do tego jakieś zioła i to wszystko później polane pesto własnej roboty z czosnkiem-którego dalam za dużo.

"Żony ze Stepford" - o idealnym świecie "kur domowych" z przedmieść....(oczywiście coś się za tym kryje.)

No i jeszcze chciałam polecić super książkę-jak ktoś ma chwilę na przeczytanie- "Pachnidło" - filmu nie oglądać!!!!

Gosiu gratuluję!!!!

its_a_boy.gif

reklama
Gosia serdecznie gratuluje i czekamy na fotki.Odpoczywajcie:)
Ayni i Madziula miło Was "zobaczyć".
Sencilla hihi śmiesznie wyszło Ci z tym łożyskiem:)

my dziś byliśmy na szczepieniu Szymuś waży 10,700 i ma się dobrze, Pani pochwaliła że bardzo ładnie chodzi, baa że świetnie już biega.Trochę płaczu było jak zwykle, ale już narazie spokój ze szczepionkami na całe dwa lata.
Dziewczyny ale macie tempo, nie nadążam:-):tak:
Miłego weekendu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry