Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Napewno nie jest zle, ale potem ciezko dziecko przyzwyczaic do samodzielnego spania, a cierpi na tym zycie intymne , ktore obumiera. To jest najczestsza przyczyna kryzysow po narodzinach dziecka, bo ojciec pomimo ze lubi spac z dzieckiem w lozku moze bardziej odczuwac skutki spadku libido niz kobieta, ktorej po przyjsciu na swiat dziecka jest jakby juz wszystko jedno. Ja sobie tez zakladam , ze bede klasc w dzieciecym pokoiku, ale czas pokaze jak bedzie, z drugiej strony mamy lozko wodne, wiec balabym sie zostawic tam dziecka, bo ja sie duzo wierce i nie wiem czy dziecko nie polecialo by z odbicia w orbite ;D jak kot wielokrotnie poleeeeciaaaal bo sie odbil od lozkabylo slychac tylko miaaau
I masz babo placek , czyli miesiac po i bam . U nas bylo tak samo. Ja tez nie chcialam brac hormonow, bo mialam rozne historie z nimi, badz tez bylam przewrazliwiona i plakalam albo tez tylam.. Wiec mielismy unikac tylko dni plodnych, ktorych uwaga nikt nie liczylna poczatku cos tam ale stwierdzilismy, ze jak ma byc to bedzie. I byl , miesiac pozniej haha, a w ogole to ciaze podejrzewalam od poczatku, wiec nawet nie czekalam na spoziona miesiaczke, zrobilam Clear blue w dniu spodziewanej miesiaczki aby potwierdzic swoje przypuszczenia.
Ayni hehe uśmiałam się z tego kota, biedny.....
Ja napewno nie bede brała dzidzi do łozka
My tez stosowalismy taka metode , dni płodnych i udawało sie 3 lata hehe aż w końcu los obdarzył nas dzidziusiem

<lekka konsternejszyn>
.