reklama

Holandia

Nie, to nie były kosze na śmieci, tylko wiaderka. Dziecko by się tam zmieściło ;-). Co do pampersów, to myślę, że na początek kupimy zwykły kosz i tyle.
Astrid - jeśli to było cos takiego: Marktplaats.nl > luieremmer lime bebe jou - Kinderen en Baby's - Badjes en Verzorging to to jest wiaderko na zużyte pampersy.
Tu masz np cały komplet z wanienką: Marktplaats.nl > Luxe Babybadje Bebe Jou (met thermometer) en accessoires - Kinderen en Baby's - Badjes en Verzorging

reklama
Iskierka nie żartuj ze to wiaderko jest na pampersy :szok: ja mam taki komplet ze stojakiem i mi kolezanka powiedziała ze to wiadro sie po to uzywa zeby do niego wode spuścic z wanienki , aby wanny nie nosic po całym mieszkaniu z wodą :szok: zwariowałam hehe

Obie macie racje, to wiaderko jest do pampersów ale także do napełniania i spuszczania wody z wanienki :)
http://www.bebe-jou.nl/product/bekijk/16/Luieremmer.html

Ostatnia edycja:
Iskierka nie żartuj ze to wiaderko jest na pampersy :szok: ja mam taki komplet ze stojakiem i mi kolezanka powiedziała ze to wiadro sie po to uzywa zeby do niego wode spuścic z wanienki , aby wanny nie nosic po całym mieszkaniu z wodą :szok: zwariowałam hehe
Do spuszczania wody z wanienki sluży specjalny wąż, który dokupuje się np w HEMIE
Nie, to było zwykłe wiaderko, bez żadnej pokrywki. Wydaje mi się, że to taka tańsza wersja Tummy Tub i innych tego typu :confused:.
Astrid, nie ważne co to było, ja i tak nie zamierzam tego używać. Kupie sobie ten Sangenic, wkłady chyba dokupije się powiedzmy raz na miesiąc i mam wrażenie że będzie to raczej szczelne i nie będzie w sypialni charakterystycznego "smrodku" :-D
ja tez juz idę spac. Mąż jeszcze patrzy na mecz, ale ja juz mam dosc.....
Dobranoc all

Loooo Matko myslalam ze nigdy nie skoncze:eek: o maly wlos prawie sie zdrzemnelam nad tymi 10 stronicami:szok::szok::szok:... no ale juz jestem i WSZYSTKO wiem:-D...szalone jestescie...wiec po krotce tak;
Karola my jestesmy spakowane juz a wyruszamy w piatek nad ranem czyli ok 2.oo :tak:jak wszystko pojdzie ok...jak bylo na placu?Oczywiscie dobrze pamietasz ja Victora:cool2: kapalam w tym wiaderku zaraz wam fote wstawiem - mi i jemu sie bardzo podobalo -polecam:-) /pozycja embrionalna wiec dziecko bardzo spokojnie sobie kuca-siedzi/
Anetko gratki dla Fifiego -dzielny maluch:tak::tak::tak:a komp to pozeracz czasu okrutny na szczescie ostatnio mnie wszystko inne pochlania:-);-)
Sencilla u mnie Karina czasami do 22.00 spaceruje -czyta -rozmawia ze mna etc albo cos tworzy w pokoju... Erni za to juz o 19.00spi /czasami wczesniej/:-p a Victor hmmm.... czasami jak brat czasami jak siostra ale generalnie sam sie soba zajmuje /lezy w pokoju i bawi sie autami -zadnych placzy niema/ TO NIEZMIENIA FAKTU ZE GENERALNIE MOJE DZIECIAKI 1-OBIAD, 2-KAPIEL, 3-DO SPANIA i o 20.00 przewaznie nikt sie nie plata, bo ja z moim M tvi i winko:-D albo inne cosik robimy... aaa i kazdy spi w swoim lozku - moga przyjsc w weekend z ranca do nas albo poprzytulac sie przed szkola na 5min:-D
Nana c**a blagam jak moderator...bez wulgaryzmow moje Panie.... :confused::sorry2:
Madziula ja mam do sprzedania MUTSY 3in1 plus 2spiworki :tak::tak::tak: max to 150euro...kiedys byl na marktplaatsu ale nie mialam czasu podnosic tego ogloszenia wiec spadlo:-p/fotki na dole ci wstawie tez/
Ayni za twoje echo trzymamy kciuki - daj znac...:tak:

Ja sie kobiety boje ze mnie 4 dni na forum niebedzie:eek:to chyba nocke bede musiala poswiecic na doczytanie was:-D:-D
poza tym wlasnie znalazlam ubranko do chrztu rozm 74 chyba plus butki ktos chetny za 15euro;-) i wiaderko mam tez z 10euro -sprzedam!!!
tez zmykam -pa

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF8069.jpg
    DSCF8069.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 148848_171622756191690_100000319014909_457462_5883132_n.jpg
    148848_171622756191690_100000319014909_457462_5883132_n.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 45
Iskierka ja mam sangenic i jeden worek jest na okolo 120 pampersow, co przy noworodku pampers musisz zmieniac co 2-3 godziny, a czasami czesciej to sie nie oplaca, bo te worki dosyc drogie sa. na starsze dziecko bardziej sie 'oplaca' :) narazie kosz stoi i czeka na lepsze czasy hehehehehehe, uzywalam go pierwsze 2 tyg, ale kupa noworodka jeszcze tak nie smierdzi, to mozna jeszcze wytrzymac :) ja mam kosz na balkonie i tam wrzucam pieluchy, a przeciez po nocy mozesz wziac jednorazowke z zuzytymi pieluchami i wyrzucic, nikt nie kaze trzymac Ci ich tam pare dni ;) wtedy nic nie smierdzi :)

witam, ja jeszcze nie polazlam, a trzeba, bo jutro dzien znow, logopeda, goscie z drugiego konca holandii przyjezdzaja, no i trza byc na chodzie..
jakos nigdy sie nie moglam przekonac do tego wiaderka.. wole kapac w wannie i patrzec, jak cudownie Lila sie wyciaga na cala dlugosc wanienki :tak:

kosza na pieluchy tez nie mam, po prostu na biezaco wyrzucam, a do kosza wkladam w osobnej malej reklamoweczce, wiec nic mi nie smierdzi.

Ayni, ja widze, ze mamy podobny tryb i sklonnosci. Ja tez wlasnie buszowalam po stronkach uniwersytetu w amsterdamie :tak:;-) moze cos wkrotce wybuszuje ;-):sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry