Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien dobry
Ja wastalam o 10;30Michalek ze mna lozku juz od 10 sie wiercil
;-)
Zacczyna sie dluzszy weekendna jutro nic nie mamy zaplanowane ,a w niedz checy do zoo w Rotterdamie jechac
![]()
.dziewczyny powiedzcie mi czy nie mając meldunku, a tylko umowę sezonową można dostać, zasiłek rodzinny?

Prokop i Welman najlepsi
czasami fajne tematy poruszaja, dzisiaj bylo np. jak nauczyc dzidziusia spania cala noc
moj to juz 3 noc z rzedu spi cala
wlasnie zauwazylam, ze jak usnie mi na rekach to w nocy sa afery i pobudka co chwile, a jak go uloze w kolysce i tam zasnie, to przesypia spokojnie
od 3 dni ukladam go do snu odrazu do kolyski i sobie fajnie lula do 5 rano od 22 
i nie wiadomo teraz co zaplanowac na niedziele 
i nie bedziecie musieli rezygnowac z przyjemnosci 

.Ja jestem na chorobowym właśnie dlatego, że nie mogę pracowac z powodu ciąży. Każde chorobowe musi b yć zgłoszone do UWV i to oni wypłacają pieniązki.Dziewczyny miała z was któraś chorobe z powodu ciązy ??? bo nie wiem czy to w koncu ma pracodawca wypłacać tak jak wypłate do tej pory czy uwv, a z tego co czytałam na uwv sie czeka ok. 4 tyg![]()
Można dostac zasiłek rodzinny w Holandii, ale pod warunkiem, że się takiego zasiłku nie pobiera w Polsce.dziewczyny powiedzcie mi czy nie mając meldunku, a tylko umowę sezonową można dostać, zasiłek rodzinny?