Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AniaHaven, szerokiej drogi!!!
A tutaj garść fot z dzisiejszych zajęć na basenie. Na jednym ze zdjęć nawet widać kawałek rockerskich kąpielówek jakie kupiłam Janeczkowi (w gwiazki).
Zobacz załącznik 459582Zobacz załącznik 459583Zobacz załącznik 459584Zobacz załącznik 459585Zobacz załącznik 459586
. Ślicznie wyglądacie 
A ja mysłalam ze tylko ja tak mam.....w dodatku przez prawie cala ciaze nie pracowalam i nie mialam zbytnio kontaktu z holenderskim, chyba sie cofam![]()
Hej dziewczyny, widze za duzo nie naskrobalyscie - to dobrze, bo myslalam, ze jak wroce ze szkoly to do rana bede czytac heheheh)) ehhh masakra, miesiac do egzaminu, a ja przez urlop w ciazy czuje sie najslabsza z calej grupy..
w dodatku przez prawie cala ciaze nie pracowalam i nie mialam zbytnio kontaktu z holenderskim, chyba sie cofam
![]()
ide patrzec na Geslerowa![]()

A ja z forum i FBNo ja zamiast nadrabiac i robic ciwczenia, zadania domowe, to z pilotem na kanapie romansowalam hehehehe

. Dobre jedzonko tam mieli, aż ślinka pociekła. Ciekawe, czy mieli wersje deseru bez alkoholu? Bo taki kisielek bym zjadła, ale bez wkładki winnej.
a to moja Mala Zołza !