reklama

Holandia

hahahah, faja dyskusja:-D
I dlatego ja jestem sceptycznie nastawiona do rozpoznawania plci na tak wczesnym etapie:-D
Po 30 tygodniu to już bedzie na 500% pewności.

Własnie dzwoniła do mnie kobietka z Kraamzorg. Zaznaczyła, ze mowie po angielsku ale i ze rozumiem holenderski:-D
Przyjdzie do mnie 24 maja o 14.00. Do tej pory to juz bedzie gotowy kącik maluszka, drugie lozeczko i nawet wózek kupiony - niech przychodzi, a co tam:-D:-D:-D

reklama
witam - ja juz po pracy, auto zatankowane - my spakowane chyba sie pojde drzemnac na chwile bo przez ta pogode mnie taka sennosc naszla ze myslalam ze do domu nie dojade...:szok:
Sencilla pilnuj tu publiki:-D - wladza w twoje rece hihi...

Postaram sie zagladnac tu jeszcze wieczorkiem ...i do poniedzialku laseczki!

Ayni kimkolwiek jest twoje dzieci - gratuluje ze jest zdrowe i ..niech tak zostanie!:tak:

Czesc!:-)

Ja tak na chwilke bo cala z maki jestem :-) Robimy z Kuba pierogi z mieskiem.
Moj T dostal wlasnie wiadomosc ze zalapal sie na szkolenie po ktorym dostanie zezwolenie na wjazd na plyte lotniska. Szczesliwy jak nie wiem hehe facetowi wiele do szczescia nie trzeba:-p

Anka mnie tez taka sennosc bierze, czuje sie wy-je-cha-na ! Chyba przez ta noc. Nie wiem jak ja dam rade z niemowleciem, chyba bede w dzien zasypiac razem z dzieckiem ; jeszcze ta pogoda , litosci!
Baw sie tam dobrze i nie szalej za bardzo ;p

Anetka fajnie mu tak, nie dziwie sie , ze tak sie cieszy, w Holandii kazdy papierek sie liczy
:tak:

Iguana - zgodze sie faceci o wiele mniej widza niz my ;D to chyba jakas sprawa mozgowa, bo on widzi rzeczy ktorych ja nie widze ;D

idziemy jesc, spaghetti bolognese echte italiaans !

reklama
Ja odczuwam męczenie brzuszkowe od około 28 tygodnia ciąży (wcześniej tylko mnie tylko jakieś skurcze łapały, jak za szybko chodziłam) :baffled:. Z tygodnia na tydzień coraz ciężej z tym kochanym klocuszkiem. Do tego mieszkamy w starej kamienicy z mega stromymi schodami i wejście na górę to dla mnie istne zło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry