reklama

Holandia

Ayni - sorki, ale ja tam nic nie widzę:-D
Poczekaj jeszcze ten tydzien cierpliwie to sie moze upewnisz na 100%.
Ja mam jutro wizyte u położnika i podobno mam dostac termin na jeszcze jedno echo. I mam nadzieje, ze wtedy bede juz na 200% pewna ze to corcia.
Jak na razie mialam komus przerobic obrazek misia dla chlopczyka, ale brakło mi tych nici jeszcze z PL. Musze jechac do sklepu i dokupic identyczny odcien, a jak wiecie jestem bez samochodu, ktory sie "rozkraczyl" i zrobia go dopiero w sobotę.
Zaczęlam więc z nici ktore mam haftowac misia dla swojej kruszynki no i jeszcze sie wstrzymuje - czy zrobic mu spodenki różowe, czy lepiej jeszcze poczekac:-D
Wiem, dziwna jestem ale taka juz moja natura :-D

reklama
Ja tez mam zdjecia siusiaka Tomusia, patrzac na to foto nie dalo sie zaprzeczyc, ze bedzie chlopak heheheh :))))
No to Ayni gratulacje, fajnie miec pierwszego synka, ale skoro chcialas miec coreczke to jak dzidzius troche podrosnie bedziecie znowu musieli sie wziac do roboty heehehe :)))))
ps. jak mozesz to wrzuc wieksze te zdjecia, bo malo co tam widac.

Kleintje2balletjes.jpg

Tutaj troche to wieksze. Wezcie ocencie, bo ja juz chyba zglupialam sama. polozna mowi , ze raczej chlopczyk, ufff na szczescie mamy to drugie za tydzien . Ale im dluzej patrze tym mniej widze . Dzieki dames

Ayni ja tez juz sama nie wiem jak patrze na te wieksze zdjecie. U nas bylo tak widac jajka i siusiaka ze nie szlo pomylic a nie wiem jak wyglada zdjecie z USG jak jest dziewczynka.:-D

Ostatnia edycja:
No ja jak dłużej się zapatrzylam to już myszkę widziałam tam. W sensie że pisie ;) jej ale poczekam ten tydzień jeszcze. Ale jak polozna powiedziała że chyba chłopiec to szkoda że nie widzieliście miny mojego. Dumny jak paw i "a nie mówiłem" haha chodził potem jak zaczarowany . Dzięki za oględziny tego Fredzla cokolwiek to jest zobaczymy za tydzień.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry