reklama

Holandia

Witam ,ale dzis szaro i ponuro brrrrrr:wściekła/y:

Robale ale koszmary , ja ogólnie w sny nie wierze :sorry::eek:
im szybciej zapomnisz tym lepiej...

Anetka u nas tez leje jak z cebra :no:My chyba dzisiaj tylko na zakupy ,no chyba ze sie wypogodzi:happy2:

Ja tez jakbym przysiadla to juz bym dobrze gadala po hol:tak:Ale jakos weny i checi brak ..:sorry:

reklama
Co do snów, to mi się dziś śniło, że się strasznie z M. pokłóciłam. Ale tak strasznie, strasznie, z wylgaryzmami. Jak chciałam iść, to mnie on chciał zatrzymać i się przewróciłam i zaczęłam krwawić :szok:. Widocznie musiałam płakać przez sen, bo mnie M. obudził przerażony, czy mam skurcze i rodzę :szok:. Przytulił mnie i poszłam dalej spać.

Karola właśnie z tą weną to i u mnie to samo :-D:-D, samej mi się nie chce a m uczy się w pracy.

Astrid pocieszę cię w poniedziałek ma być ładnie :tak:

Anetka faktycznie, rok temu było gorąco,. Ale w końcu i my się doczekamy, sny też masz "ciekawe" :)

A u mnie serniczek już się piecze :).

A zapomniałam się pochwalić, mamy nowego członka rodziny - kurczaczka :-D:-D szef wyskoczył z tekstem do m abym się nim zaopiekowała bo inne kurczaki go dziobią, to co miałam zrobić adoptowałam biedaka, mam nadzieję że mi go później nie zabierze :tak:

Morgeeen

Robale jak slodko :) i gdzie go trzymacie tego kurczaczka? Tylko go nie zjezdzcie pozniej :P

Brrr paskudna pogoda, ale coz, Holandzia, nie Karaiby ;] czas na sniadanko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry