Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no sorry ... rozne paragrafy chodza tutaj miedzy nami, nie musimy na sile sie laczyc z reszta polakow, kazdy dobiera towarzystwo wzgledem siebie , mi to akurat nie robi roznicy czy bede miala znajomych polakow czy chorwatow , czasem lepiej mozna sie dogadac z kimkolwiek niz z kims kto nosi d.. wyzej glowy, albo z jakims plebsem. Moja znajoma wlasnie wyjechala do UK i tam nie przedstawila sie na dzien dobry naszym rodakom, szanowni panowie postanowili ja ukarac i kradli jej poczte...
dziekuje bardzo 
siwy 20 cm odrost)wiem ze sie nie ocenia ksiazki po okladce ale sluchac jej tez sie nie da tylko narzeka i narzeka. W wieku 20 lat zaliczyla wpadke teraz ma 39 lat i jest w 4 ciazy nie ma kasy klepia biede zamiast sie zabezpieczyc to woli teraz narzekac.
wychodzi ze sklepu i odpala peta fuj.... na szczescie oni pewnie nie wiedza, ze jestem polka , a nawet jakby wiedzieli, to na szczescie nie pracuje i nie mam zadnej roboty do zalatwienia