reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniahaven,dziekuje za pamiec...tak,dalam rade!to byla wyzsza zaawansowana logistyka i transport,ale wszystko ekstra na czas,sprawnie i bez nerwow..uwiellboiam moja trojeczke tez!baaaardzo zorganizowana... A Lila dzielnie dala rade!ani razu nawet nie zamruczala. Buzka dla trojeczki od trojeczki!popatrz,nie ma Cie i widzisz,co sie na forum dzieje...;)

reklama
oczywiście ze zycie w Holandii ma i strony negatywne i pozytywne, ja przynajmniej nie twierdze ze tutaj kapie miód z nieba, albo jest raj na ziemi ale uwazam ze na chwile obecna w Nl jest wiecej tych pozytywnych niz w Pl ;) obywatelstwa nie mam zamiaru zmieniać bo holenderka nie jestem i nigdy nie bede, nie mam zamiaru wypierac sie bycia polką a mieszkać mam prawo gdzie mi lepiej :)

oczywiście ze zycie w Holandii ma i strony negatywne i pozytywne, ja przynajmniej nie twierdze ze tutaj kapie miód z nieba, albo jest raj na ziemi ale uwazam ze na chwile obecna w Nl jest wiecej tych pozytywnych niz w Pl ;) obywatelstwa nie mam zamiaru zmieniać bo holenderka nie jestem i nigdy nie bede, nie mam zamiaru wypierac sie bycia polką a mieszkać mam prawo gdzie mi lepiej :)

Mi też raczej zmiana obywatelstwa nie grozi. Po prostu ostatnie informacje z kraju, doprowadzają mnie do szału... albo to hormony :rofl2:. Jakby było lepiej, to wierz mi, że byśmy tutaj nie siedzieli z Mężem. Odkąd mieszkaliśmy we Wrocławiu, uważamy, że to jest miejsce, do którego chcielibyśmy powrócić. Poza tym no... rodzina, znajomi, czy chociaż to, że mówisz sobie we własnym języku. Póki nic się tam nie zmieni na plus, siedzimy tutaj, a ja za każdym razem wyjeżdżając z PL, będę mega zdołowana i wściekła, że tak jest.

Alez Anno mnie w ogole nie wkurza Twoje pisanie o tym gdzie Ci jest wspaniale, nie obchodzi mnie w ogole jak dlugo tutaj zostaniesz i kiedy wrocisz do Polski, czy tez poslecie dziecko tutaj do szkoly. Wymieniam poglady z ludzmi, ktorzy maja mi cos ciekawego do powiedzenia, nie tymi, ktorzy za wszelka cene chca mnie do czegos przekonac, nie szanujac mojego wlasnego zdania. Ja w ogole nie reaguje na Twoje posty, ty natomiast co chwile sie kogos czepiasz, bo uwazasz , ze skoro nie uzywasz wulgaryzmow to mozesz byc zlosliwa. A badz... Twoja sprawa, Twoje frustracje. Ja jestem odpowiedzialna za to co pisze, nie za to , co sobie zinterpretowalas w swoim mozdzoku np. ze np nienawidze Polski. Nigdy nic takiego nie napisalam. Zajmij sie moze juz teraz kims innym, a jak masz cos jeszcze do dodania pod moim adresem, to zachecam do obszerniejszej wypowiedzi na priv.

reklama
Do góry