Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny, wasze zachcianki mi sie udzielaja, dzisiaj ja posuwam nutelle 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Zamiast nutelli preferuję KITKAT CHRUNCHIPS WHITEdziewczyny, wasze zachcianki mi sie udzielaja, dzisiaj ja posuwam nutelle![]()

A nie miałaś dziś otwartego żadnego sklepu w pobliżu??? W Rotterdamie to chyba bylo coś otwarte..... Tak mi sie przynajmniej wydaje....A ja dalej ubolewam nad brakiem mleka... na śniadanie czekają mnie kanapki zamiast kółeczek miodowych![]()
![]()
.Hehe, może Astrid ma silniejszy wiatr w Rotterdamie
A tak na poważnie, to najpierw sprawdzę cenę w sklepie, potem poczekam na decyzję Sencilli odnośnie ceny i Astrid odnośnie zakupu a potem podejme decyzję ;-)

A ja dalej ubolewam nad brakiem mleka... na śniadanie czekają mnie kanapki zamiast kółeczek miodowych![]()
.
.
u nas w Bredzie centrum kolo Ikei bylo cale otwarte,,, bylam bo musialam wielkich kartowow poszukac bo robie dokoracje do szkoly na bal dla dzieci pt...POD WODA wiec jutro bede malowac ryby rekiny i inne
jak ktos chce mleko to ja mam 12 kartonow jeszcze bo moi to mlekopicyu nas w Bredzie centrum kolo Ikei bylo cale otwarte,,, bylam bo musialam wielkich kartowow poszukac bo robie dokoracje do szkoly na bal dla dzieci pt...POD WODA wiec jutro bede malowac ryby rekiny i inne
![]()
. Mam nadzieję, że się pochwalisz swoimi morskimi dziełami. Na szczęście jutro jest otwarte i kupię mleczko
.