Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ASTRID chyba tydzien temu mowilaysmy o tym na forum porody w holandii:-) o tej kontroli
no, ale fajnie w sumie , napiszesz nam potem swoje experience from Poland i czy chcial Cie naciagnac na jakies dodatkowe badania.
starsze holenderki to moze nie, ale mlodsze to juz czasem potrafia byc terminatory i terrorystki. Nic dziwnego , ze potem biora sobie faceci jakies Tajki, Polki czy Ruskie, w koncu chca miec w domu kobiete, ktora ugotuje, posprzata i bedzie szanowac meza.No wiesz, jak mus to mus;-)ja musze odwiedzić ginekologa w pl bo potrzebuje zaświadczenie o ciazy do USC
O wypraszam sobie, ja tez potrafię byc taką terrorystkąNic dziwnego , ze potem biora sobie faceci jakies Tajki, Polki czy Ruskie, w koncu chca miec w domu kobiete, ktora ugotuje, posprzata i bedzie szanowac meza.

Możliwe, ale ogólnie chodzi o to, że kontrola jest:-)Iskierko, Wiatraczek była pod opieką ginekologa wiec po 6 tyg po porodzie badał ja ginekolog a jak cała ciaze i poród prowadzi polozna bez zadnych komplikacji to wizyta kontrolna rowniez odbywa sie po 6 tyg ale tylko u połoznej![]()
to juz nie jest normalne i facet wszedzie siedzial jak na szpilkach. Uwazam, ze zdrowy zwiazek to taki, w ktorym nikt nie przegina w zadna strone i nikt nie musi chodzic stryrany obowiazkami. Pomaganie zonie to nie to samo co wyreczanie jej ze wszystkich obowiazkow i pewnie nie jednokrotnie spotkalas sie z opinia ze strony holendra, ze obecnie holenderki sa malo kobiece , wrecz przejmuja cechy meskie wymagajac od mezczyzny przede wszystkim grubego portfela, gotowania i sprzatania calkowitego oddania sie obowiazkom domowym, czyt. najlepiej aby zrezygnowal ze swoich starych rozrywek i kolegow. Ja przynajmniej spotkalam sie z wieloma takimi opiniami.
- ale ciagniecie tematu przez 4 strony to lekka przesada

- kobiety dajcie na luz czasami
i ..nie nakrecajcie tego samego w kolko... na szczescie dla Carinio
to nie pierwsza ciaza i sie nie boi teorii
jakie wysuwacie na DZIEN DOBRY ale kto inny moglby sie zalamac...

poszukaj...