aniahaven
GADUŁA
Witam wszystkie kobitki!
Normalnie zwariuje z tym internetem...albo go nie ma albo tak sie wiesza że szok!

Co do mieszkania to nie mam go z gemente, ale przez zaprzyjaźnionego holendra...Miesięcznie bedzie nas kosztowało....970e.
PaulinaAnna cieszę się razem z Tobą twoim spokojem....i wpółczuje ci @...:-(
MaRita i Beauty łącze sie z wami duchowo-my wczesne wstawanie mamy za sobą.
Mały zrobił sie na śpiocha, wcina tylko butle ok.6.00, przedreptuje do naszego wyrka z łóżeczka.--->wyłamałam mu szczebelki.....I śpi do 9.00.
A ząb odkryłam wczoraj i jakoś sama nie wiem kiedy mu wylazł.....
Tak po cichu......;-)
Napisze jeszcze ale najpierw musze nakarmić maluchy...
Pa
Normalnie zwariuje z tym internetem...albo go nie ma albo tak sie wiesza że szok!

Co do mieszkania to nie mam go z gemente, ale przez zaprzyjaźnionego holendra...Miesięcznie bedzie nas kosztowało....970e.
PaulinaAnna cieszę się razem z Tobą twoim spokojem....i wpółczuje ci @...:-(
MaRita i Beauty łącze sie z wami duchowo-my wczesne wstawanie mamy za sobą.
Mały zrobił sie na śpiocha, wcina tylko butle ok.6.00, przedreptuje do naszego wyrka z łóżeczka.--->wyłamałam mu szczebelki.....I śpi do 9.00.
A ząb odkryłam wczoraj i jakoś sama nie wiem kiedy mu wylazł.....

Tak po cichu......;-)
Napisze jeszcze ale najpierw musze nakarmić maluchy...
Pa
dostał tez kilka nowych zabawek i ciuszków

Choc dzis, przy niedzieli zaszalal i obudzil sie o 6:45 

no i dostalam inny antybiotyk, zobaczymy.. Moje drogi rodne nadal zainfekowane, na ten cholerny (sorry) gyno-dactarin dostalam takie uczulenie, ze cale noce nie moglam spac. Teraz mam znowu jakis inny lek. Chyba zostalam wytypowana przez holenderskie ministerstwo zdrowia do pelnienia roli krolika doswiadczalnego i sprawdzaja na mnie skutecznosc wszystkich medykamentow