twiggless
Zadomowiona(y)
bry wieczór
bardzo dziekujemy za życzonka wszystkim e-ciociom
drugi dzień roczku również udany, młody postanowił wytrzymać cały dzień bez spania, mimo iz próbowaliśmy go polożyć... ale zabawa z innymi dzieciakmi była wazniejsza...
kilkoro dzieciaków rok po roku i nie wiedzialam za którym patrzyć i co zbroją... maskara... i chałupa prawie zdemolowana, że nie wspomne o torcie i innym jedzeniu wszedzie... ale juz sie uporałam i znow jest czysciutko;-)
obiecane fotki z roczku
prezenty

bede kierowcą jak wróży mi ciocia Kacha

,z kasą na paliwo bo coś ostatnio drogie...

mama mi troche pomogła z tą świeczką

z chrzestną gramy w piłę

i pozujemy z balonikami

bardzo dziekujemy za życzonka wszystkim e-ciociom
drugi dzień roczku również udany, młody postanowił wytrzymać cały dzień bez spania, mimo iz próbowaliśmy go polożyć... ale zabawa z innymi dzieciakmi była wazniejsza...
kilkoro dzieciaków rok po roku i nie wiedzialam za którym patrzyć i co zbroją... maskara... i chałupa prawie zdemolowana, że nie wspomne o torcie i innym jedzeniu wszedzie... ale juz sie uporałam i znow jest czysciutko;-)
obiecane fotki z roczku
prezenty

bede kierowcą jak wróży mi ciocia Kacha

,z kasą na paliwo bo coś ostatnio drogie...

mama mi troche pomogła z tą świeczką

z chrzestną gramy w piłę

i pozujemy z balonikami

Ostatnia edycja:
już straciłam nadzieję że to się kiedyś zmieni a jeszcze te nocne pobudki ostatnio jak byłam na szczepieniu lekarka mnie bardzo pocieszyła że jej synek pierwszą noc całą przespał jak miał 3 latka ale mam nadzieję że u mnie nastąpi to wcześniej
Witamy...

), moze w google poszukasz?

)