reklama

Holandia

Sencilla tyle co Tosia miala w 4 miesiacu to Tomek mial w 3 :-D mial 6935 i 65cm... a teraz to juz 7820 :szok: nic mu nie dosypuje, poki co bronie sie przed modyfikowanym rekami i nogami, ale niestety mleka leci coraz mniej, to za niedlugo bede musiala wprowadzic na raz dziennie minimum..:crazy:
Aniu jak ksiazeczka do Ciebie podleci to daj znac, ciekawa jestem, czy to tylko moj taki duzy na tym etapie hehehe :))

reklama
Witam

Sencilla ja rowniez gratuluje :tak:

Hague moj syn jak miak 3miers i pare dni wazyl 5860 i 60 cm:szok::tak:

my juz dzis zaliczylismy lekarza i teraz Michas w szkole a ja sniadanko wcinam:tak:

Witam serdecznie
Dziś wyspana i w miarę wypoczęta. Właśnie kończę sniadanko a potem znikam do C1000 po olej, bo mi wczoraj w koncu frytkownice dowieźli;-)
Moje dzieciaki juz sie ciesza na frytusie :-)
Sencilla gratuluje MODA:tak:

Hejka!!!
A ja troszke zla od wczoraj...chociaz wczoraj mielismy 3rocznice slubu i dostalam kwiaty i winko od mezulka.Ale zla przez prace bo ,,,dowiedzialam sie ze od polowy lipca jedna z naszej trojki idzie na operacje i chorobowe(2 miesiace)-oczywiscie nie jestem, na nia zla,oby byla zdrowa.Ale druga z naszej trojki wyjezdza na 3 tygodnie urlopu i wniosek jaki-zostaje sama z 80 biurami.Uznalam ze moze sama kogos znajde na te pare tygodni,ale okazalo sie ze kazdy pracy szuka a jak mu chcesz pomoc to nie bo musi do pl na wakacje jechac wiec jestem nadal w trakcie poszukiwania.Oczywiscie kierownik powiedzial ze fajnie jak bym kogos znalazla bo oni nie maja nikogo bo maja w tym okresie duzo pracy i duzo urlopow.:wściekła/y::wściekła/y:

Sencilla gratki....no i spoznione zyczenia dla coreczki z okazji 4 urodzin--100 latek.Chodzi juz do szkoly??
urodzinowe003.gif

Nie wiem czy Wam pisalam ze bylismy tez w cb i Alex ma 9,9 i 73 wzrostu,,,chyba pisalam a majac 4 miesiace wzayl..7860 i 63 wzrostu,i nie wiem czy pamietacie ze pytalam wtedy o wage Waszych dzieci bo mi mowili ze za dzuo wazy...ale jakos sie unormowalo wiec nie ma sie czym martwic The Hague wazne ze zdrowy......zaraz zacznie biegac i bedzie tak jak z Aleksem(wtedy tez jeszcze byl na piersi).
Ja chyba biore sie dzis za porzadki,kupilam ostatnio nowe foranki do salonu i chyba je zawiesze...a na obiad pulpety w sosie pomidorowym :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry