Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) i zakupiłam podwójna frytkownicę. Zobaczymy jak sie sprawdzi.

Zgadzam się z tobą, dlatego staram się nie smażyć frytek częsciej niż co 2 tyg. Jak moje dzieci były małe, to frytkownicy też nie mieliśmy.Iskierka, no, frytkownica fajna sprawa, ale wlasnie dlatego jej nie mamy... ;-)
ja frytki uwielbiam, ale niestety do najzdrowszych jedzen nie naleza... no i kaloryczne.. sam tluszcz.. ale od czasu do czasu lubie pochrupac![]()
Ja robiłam pierwsze zakupy na raty przez internet w Wehkamp.nl. Żadnych dokumentów czy zaświadczeń, ale pierwszy zakup nie może przekroczyć 400€ - przynajmniej ja tak mialam w 2009roku. Gdzieś to nawet mam na blogu opisane.Iskierka powiedz mi jakich dokumentow wymagali od Ciebie jak chcialas wziac te rzeczy w ratach? tylko paszport i karte czy jeszcze dokumenty o zarobkach? ja to bym sobie nowy tv wziela, w sierpniu jedziemy do pl to na cala sume nas nie stac, bo nam sie podoba taki bardziej wypasiony i raty by nas uratowaly![]()
Ja ci nie pomoge w tym względzie, bo moje dzieci ze słoiczków to tylko owoce jadły. Podawałam zgodnie z informacją na opakowaniu - jak pisalo ze od 4m-ca rto probowalam od czwatrego. Niestety zadnych innych posiłkow ze sloiczka moje dzieci nie chcialy. Pluły tym dalej niz widziały. Za to ze smakiem próbowały potraw które my jedliśmy - cienki rosołek, pogniecione ziemniaczki, gotowana marchewka.Doświadczone mamusie, mam pytnie odnosnosnie podawania dziecku sloiczkow. Moj synus skonczyl juz 4 miesiace, i tak mysle czy od czasu do czasu podac mu jabluszko lub banana albo np. jakis soczek z bobofruta lub swiezowycisniety przeze mnie??? jak wy postepowalyscie? moja mama jak ja bylam mala (4 mies) to podawala mi banana ktorego sama przed chwila rozmemlala heheheno i ja sobie tak amcialam po troszeczku, ale ja jakos sie boje, ze mi sie Tomek zadlawi :O dlatego bym chciala cos w strone soczkow lub gotowych sloiczkow z owocami.